Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > Automatic Transmission
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Automatic Transmission
4L60E | 4L80E | TH350 | TH400 | TH2004R | Powerglide | Converters | Shift Kits
Sponsored by
PerformaBuilt Transmissions

Broke New Trans With 0 Miles!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-23-2007, 08:15 PM   #1
Teching In
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jun 2006
Location: SCHAUMBURG
Posts: 6
Default Broke New Trans With 0 Miles!

Hey guys, Ive been a memeber of tech for like 3 years and this is one of my first posts.. I bought a new level 2 trans from performabuilt trannys.. and i didn't seat the TQ all the way and broke the oil pump.. Just wanted to give a shout out to those guys and they are helping me rebuild the oil pump via phone.... Thanks!
BLACKSS98 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 08:22 PM   #2
TECH Enthusiast
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jul 2003
Location: Evansville, IN
Posts: 697
Default

That sucks....good luck with the rebuild though.
__________________
93 Trans Am 383 N/A LT1
best time 7.501 @ 91mph in the 1/8
with a 1.61 60ft.

www.speeddensity.org
www.sjmmanufacturing.com
smoknta is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 09:03 PM   #3
TECH Enthusiast
 
Predator T/A's Avatar
 
Trader Rating: 7
Join Date: Oct 2003
Location: jacksonville, fl
Posts: 700
Send a message via Yahoo to Predator T/A
Default

make sure you get the pump aligned when you put it back together you can use a few large hose clamps together but its not a sure thing an alignment band id the best thing to have....or you can put the pump in upside down without the seal and tighten the bolts which is the best way IMO
Predator T/A is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 09:22 PM   #4
Teching In
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jun 2006
Location: SCHAUMBURG
Posts: 6
Default

performa built is walking me through it... Im a few to many beers in to be doing tedious work right now... Shall continue Monday... Just let this be a warning to all who are attempting to install a TC themselves..
BLACKSS98 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2007, 09:22 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 09:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details