msd6010 - LS1TECH

Carbureted LSX Forum Carburetors | Carbed Intakes | Carb Tuning Tips for LSX Enthusiasts


Thread Tools Search this Thread
Old 02-24-2012, 09:40 PM   #1
On The Tree
Thread Starter
richard david's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: Texas
Posts: 165
Default msd6010

I was reading on another post about having to swap wires around on cam sensor plug just wandering why and if this was something I needed to do on mine.
richard david is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2012, 09:04 AM   #2
TECH Junkie
iTrader: (1)
Pop N Wood's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 3,021

Only if it was accidentially wired wrong from the factory. Most guys just plug them in and they work fine right out of the box.
Pop N Wood is online now   Reply With Quote
Old 02-25-2012, 01:54 PM   #3
In-Zane Moderator
iTrader: (25)
ZONES89RS's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: Conroe, Texas
Posts: 11,172

The 6012 for the 06 up engines has to have the two outside wires for the cam sensor swapped if the stock GM extension harness is not used.
ZONES89RS is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:39 PM.