Ouch!!!!!!!!!! - LS1TECH

Log In 


Drag Racing Results Track Times | Records | Testing Info
Timeslip Database CLICK HERE

Ouch!!!!!!!!!!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-09-2012, 10:03 AM   #1
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (2)
 
2camaros6702's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 291
Default Ouch!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1yTWE...e_gdata_player

Updated pics at the end
Attached Thumbnails
Ouch!!!!!!!!!!-img950293.jpg   Ouch!!!!!!!!!!-img954119.jpg   Ouch!!!!!!!!!!-img957365.jpg  

Last edited by 2camaros6702; 01-31-2012 at 06:34 AM.
2camaros6702 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 10:06 AM   #2
TECH Enthusiast
iTrader: (1)
 
Nick V.'s Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Belvidere, NC Virginia Beach, VA
Posts: 552
Default

Quote:
Originally Posted by 2camaros6702 View Post
i found your problem XD.

what rims are those?
Nick V. is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 10:20 AM   #3
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (2)
 
2camaros6702's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 291
Default

Convo Pro's.
Attached Thumbnails
Ouch!!!!!!!!!!-2012-01-03_12-33-33_460.jpg  
2camaros6702 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 11:04 AM   #4
Launching!
iTrader: (35)
 
crashinaz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chandler, AZ
Posts: 288
Default

Took the output shaft with it huh? That sucks.
crashinaz is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 05:20 PM   #5
9 Second Club
iTrader: (2)
 
N2RACINGLS1's's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: East, TN.
Posts: 1,117
Default

More than likely it got more parts in the transmission, hopefully it won’t be too bad.

N2
N2RACINGLS1's is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 11:28 PM   #6
TECH Resident
 
moge11's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Champaign IL
Posts: 815
Default

output looks fine to me.. it wouldnt be sitting there like that if it was broken. looks like it just broke the u-joint..
moge11 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2012, 06:11 AM   #7
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (2)
 
2camaros6702's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 291
Default

Quote:
Originally Posted by moge11 View Post
output looks fine to me.. it wouldnt be sitting there like that if it was broken. looks like it just broke the u-joint..
Output shaft is sitting crooked in the rear and is locked up. It's out of the car and we should have it apart today find out how bad it is.
2camaros6702 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2012, 06:52 AM   #8
Captain Double Post
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Elyria Ohio
Posts: 1,664
Default

i keep wanting to say meatball problems lol, gotta love that lil troll snooky lol
BOBS99SS is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2012, 06:11 PM   #9
On The Tree
 
lazerlemonta's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: VA
Posts: 121
Default

Bummer dude. You looked like you was gonna haul ***
lazerlemonta is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2012, 08:34 PM   #10
TECH Resident
 
Join Date: Oct 2005
Location: olympia, wash
Posts: 913
Default

Sucks man. How big a stall were you running? Drag radials?
dannyz is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2012, 01:21 AM   #11
10 Second Club
iTrader: (3)
 
01_ram-air's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Valrico, FL
Posts: 1,245
Default

Sorry to hear Greg. However, it looked good doing it.

Car is sounding Mean!

I want to see the earlier wheelie monstah run

I'm not really sure your setup these days... whatcha been cookin' up?
If I had to guess, I'd say..

stock bottom end
heads/big cam
150-175 dry shot
12 bolt
3.73s
28" 295 radials on Convo Pros
full suspension
built 4L60E... although it's just a matter of time before you get a TH400. Just wait until you launch off the Transbrake!!!
4000 stall... FTI? (Make sure you go through your old converter before you put it in the new trans)

Are you ready to get whooped on the 21st?? Or do I need to drive to Lakeland to take care of business?
01_ram-air is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2012, 06:41 AM   #12
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (2)
 
2camaros6702's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 291
Default

Quote:
Originally Posted by 01_ram-air View Post
Sorry to hear Greg. However, it looked good doing it.

Car is sounding Mean!

I want to see the earlier wheelie monstah run

I'm not really sure your setup these days... whatcha been cookin' up?
If I had to guess, I'd say..

stock bottom end
heads/big cam
150-175 dry shot
12 bolt
3.73s
28" 295 radials on Convo Pros
full suspension
built 4L60E... although it's just a matter of time before you get a TH400. Just wait until you launch off the Transbrake!!!
4000 stall... FTI? (Make sure you go through your old converter before you put it in the new trans)

Are you ready to get whooped on the 21st?? Or do I need to drive to Lakeland to take care of business?
You pay entirely too much attention to a few other peoples setups!!LOL. I think you hit everything right on the head and yes I am trying to get the 175 shot down the track as of last weekend but we see how that turned out. Everything up till now has been the 125 shot that has been in there for the past 8 years! I now want that elusive 9sec slip and you were there when I got my 10sec slip so if it is fixed by the 21st let’s try and do it again. The first pass of the night was a 7.0 @ 74mph I let out on the hit and then just drove it the rest of the way down the track. We can only hope.
2camaros6702 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2012, 08:27 AM   #13
10 Second Club
iTrader: (9)
 
82cetuner's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Denham Springs, LA
Posts: 1,285
Default

hey thats funny that you guys are from lakeland FL, I think I owned a truck that came from that drag strip.

a long time ago I purchased a 1992 Ford F150 that had pace car stickers all over it it was a inline 6 with a 5 speed manual and it had lakeland FL race track pace truck or something it was red, maybe you guys can ask the owners if they ever owned that truck. I bought it in NC btw
82cetuner is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2012, 09:48 AM   #14
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (2)
 
2camaros6702's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 291
Default

Quote:
Originally Posted by 82cetuner View Post
hey thats funny that you guys are from lakeland FL, I think I owned a truck that came from that drag strip.

a long time ago I purchased a 1992 Ford F150 that had pace car stickers all over it it was a inline 6 with a 5 speed manual and it had lakeland FL race track pace truck or something it was red, maybe you guys can ask the owners if they ever owned that truck. I bought it in NC btw
It was probably from Lakeland International Speedway. It was the track right beside the drag strip two different owners and it closed a few years back.
2camaros6702 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2012, 01:16 PM   #15
9 Second Club/Nitrous Mod
iTrader: (1)
 
shortdog's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: St. Louis, MO
Posts: 815
Default

It looked like the "shock" found the weak point. I can't tell from the pic, but was that a stock driveshaft?
shortdog is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2012, 06:16 AM   #16
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (2)
 
2camaros6702's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 291
Default

Quote:
Originally Posted by shortdog View Post
It looked like the "shock" found the weak point. I can't tell from the pic, but was that a stock driveshaft?
Nope! Aftermarket steel 3" with cheap U-joints. I twisted the stock Alum shaft in two a long time ago.
2camaros6702 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2012, 08:42 AM   #17
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (2)
 
2camaros6702's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 291
Default

Looks like I need a new housing!!
Attached Thumbnails
Ouch!!!!!!!!!!-img956547.jpg  
2camaros6702 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2012, 04:28 PM   #18
TECH Addict
iTrader: (4)
 
meine96ws6's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Savannah, GA
Posts: 2,003
Default

damn, i could only imagine the pressure on that launch on the drivetrain..and btw... your sounds sick!
meine96ws6 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2012, 08:03 PM   #19
9 Second Club
iTrader: (2)
 
N2RACINGLS1's's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: East, TN.
Posts: 1,117
Default

I was afraid of that. Good luck on getting everything fixed.

N2
N2RACINGLS1's is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 09:39 PM   #20
TECH Senior Member
iTrader: (2)
 
gator's 99TA's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Tampa Bay
Posts: 9,971
Default

I need the hit. My car has never ever wheelied. Nothing like this. Must be that WCR influence. I can barely get a piece of paper under the front driver tire on the nitrous!
gator's 99TA is offline   Reply With Quote
Reply


Tags
125hp, 1985, 1badcamaro, 408, camaro, cnc, ls1tech, ls3, nitrous

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:17 AM.