is it my fuel pump - LS1TECH

Log In 


Fueling & Injection Fuel Pumps | Injectors | Rails | Regulators | Tanks

is it my fuel pump

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-19-2012, 04:27 PM   #1
On The Tree
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Nov 2006
Location: fort lauderdale
Posts: 141
Default is it my fuel pump

i change fuel pump to a walbro 255 the hose in the tank blow up and i replace it, it stop the car from stalling once i replaced it. then the new hose blow up again i replace it but the car is still stalling out. the voltage at the pump is 11.9 and fuel pressure is 55-60 psi and fuel filter is fine i changed and put new hose on there but car is still stalling what could it be?? also not throwing a check engine light either
camross998 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 04:47 PM   #2
On The Tree
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Nov 2006
Location: fort lauderdale
Posts: 141
Default

any one
camross998 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 07:00 PM   #3
TECH Resident
iTrader: (17)
 
ZL1Killa's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: NC - Charlotte area
Posts: 3,746
Default

which hose specifically? pictures? there shouldn't be damaged or loose hoses upon installation, everything should be nice a snug
ZL1Killa is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2012, 12:36 AM   #4
TECH Enthusiast
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 575
Default

This is the correct in tank hose.
http://www.racetronix.biz/items.asp?...atus=0&Tp=&Bc=
Ollie8974 is offline   Reply With Quote
Reply


Tags
fuel, pump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:00 AM.