Rough idle. Problem or not? - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > Gen 5 Camaro 2010+ Forum > Gen 5 Racing Tech
Log In 

Gen 5 Racing Tech
Heads, cam, valvetrain, short block discussion
Sponsored by
School of Automotive Machinists
Click Here

Rough idle. Problem or not?

Thread Tools Search this Thread
Old 07-15-2011, 11:01 PM   #1
Registered User
Trader Rating: 0
Join Date: Jul 2011
Location: Utah
Posts: 1
Default Rough idle. Problem or not?

I have a new 2011 Cararo SS LS 6 speed and the idle seem a little rough to me. I have also noticed that when I barley get on the gas it seems to fade in and out a little unless I get on it. I have about 380 miles on it and wondered if this may be because it is not broke in yet or if it could be something more serious. I am an old school SBC guy so SFI is new to me. Any ideas?
Bucket List is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2011, 11:39 PM   #2
12 Second Club
Martin718's Avatar
Trader Rating: 14
Join Date: Oct 2008
Location: Where The Money Is
Posts: 187

No modifications yet?
I wouldn't take it too serious yet, it'll throw a light for sure on that car.
I know me personally I was over wary of issues just because It was new....
2011 2SS Synergy Green, Pfadt stage3, Cam, Full Exhaust,Whippled,Alky injection 711RWHP/607FTLB(OLD)
LME 427LSx,F1X custom plumbing,Aeromotive Fuel, Gforce 9", Alky Controls Twin Nozzle,RPM Level 6 Manual Trans 1032rwhp@5200RPM... So Far.....
2006 Mega Cab 6" Lift, 35s on 22s. 640/1333
2013 Tahoe 4WD LTZ
1999 Baja Outlaw 25' 489 Stroker Mag/MPI
Martin718 is offline   Reply With Quote

2010, 2011, camaro, idle, rough

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT -5. The time now is 01:16 AM.