Go Back   LS1TECH > WELCOME TO LS1TECH > General LSX Automobile Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

General LSX Automobile Discussion
Non-technical LSX related topics.
Sponsored by
Stainless Headers
Click Here

It's been a while.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-21-2007, 09:39 PM   #1
TECH Regular
 
Trader Rating: 0
Join Date: Mar 2005
Location: DFW, Texas
Posts: 400
Send a message via ICQ to adillhoff Send a message via AIM to adillhoff
Default It's been a while.

So the car has been down for a little over a month as I slowly gathered enough funds to get it fixed. I had to replace my water pump as my old one was cracked and leaking a lot. After replacing the water pump I took it out for a spin. The car drives great, but there are a few problems.

1. It will randomly cut out as I am driving. When it cuts out I notice my temperature gauge will stop reading for a second. It seems like a ground could be loose.

2. When I start it up after it has had time to sit it will run like ****. It sounds really nasty and doesn't perform at all. After about 5 minutes it works itself in and sounds normal and runs normal.

If anyone could give me some insight to any of these problems I would greatly appreciate it. Let me know if you need more information about the car.
__________________
2000 Arctic White Z28
adillhoff is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 09:39 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 08:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - JOBS
Emails & Contact Details