Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > General Maintenance & Repairs
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

General Maintenance & Repairs
Leaks | Squeaks | Clunks | Rattles | Grinds
Sponsored by
Gearstar Performance Transmissions

Wacky Turn Signals..

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-25-2008, 04:33 PM   #1
Teching In
 
00TransAmLS1's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2008
Location: Waterville, Ny
Posts: 11
Default Wacky Turn Signals..

Just picked up my LS1 yesterday...bought it used from a dealer. here is my issue, the turn signals work ...kind of..when using right or lft turn signal it wont blink at a constant rate...its like there is a short someplace..the hazzards seem to work ok. but from the outside of the car the turn signals dont light up fully..again like a short or a lack of electrical power. when i hit the brakes they seem to stop working sometimes. I checked the fuse..looks fine...could it be a bad relay? bad turn signal lever? i dont want to get a ticket or have an accident at an intersection b/c cause of it.
Thanks for the help!!!
><>Jared/ 00TransAmLS1 1990 Formula350
00TransAmLS1 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2008, 08:55 PM   #2
TECH Senior Member
 
conan's Avatar
 
Trader Rating: 5
Join Date: May 2004
Location: 7,000ft
Posts: 5,888
Default

Have you puled the bulbs to see if any are burnt out or if theres corrosion.
__________________
2000 / Z28 / M6 / 383ci ls1 / D1SC / 616 HP / 560 TQ

Car pics
http://camaroversion20.shutterfly.com/
http://mycarpics.shutterfly.com/?role=-1
Build Thread
http://ls1tech.com/forums/forced-ind...ys-update.html
conan is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2008, 08:57 PM   #3
TECH Fanatic
 
slayerized6's Avatar
 
Trader Rating: 12
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,589
Default

change out the bulbs, i had the same problem a few weeks ago
slayerized6 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2008, 08:58 PM   #4
TECH Apprentice
 
LS1stunna's Avatar
 
Trader Rating: 1
Join Date: Dec 2007
Location: Northridge
Posts: 316
Send a message via AIM to LS1stunna
Default

Maybe the signal flasher?
LS1stunna is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2008, 09:45 PM   #5
Teching In
 
00TransAmLS1's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2008
Location: Waterville, Ny
Posts: 11
Default

i havent checked the bulbs yet cause its been pouring rain and dont have a good place inside to work on it yet. ive had bad bulbs b4 in other cars but they havent acted like this. also not sure if its related but every time i hit my brakes my headlights dim quite bad but only for a second. I will check the bulbs tomorrow...its supposed to be nice out.

It just seems odd that the hazardswork fine and light up nice and bright like normal.
00TransAmLS1 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2008, 10:20 PM   #6
Teching In
 
Trader Rating: 2
Join Date: Dec 2006
Posts: 48
Send a message via AIM to f-tothe-ill
Default

Sounds like the flasher relay. Just replaced mine last week. Quick, easy, $10, 5 minute fix.
f-tothe-ill is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2008, 10:20 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Tags
signals, turn, wacky


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details