OBD 2 Trouble - LS1TECH



General Maintenance & Repairs Leaks | Squeaks | Clunks | Rattles | Grinds

OBD 2 Trouble

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-14-2009, 03:36 AM   #1
Teching In
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: SAN JOSE
Posts: 16
Default OBD 2 Trouble

i keep connecting my OBD2 to my 2001 SS Camaro
and its not linking up i'v connected it to other cars and it links up the moment i put it in, any body having this problem is my connection loose are burnt out please my Service Engine Soon is on and i cant find out thanks....
vinny01ss is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2009, 10:42 AM   #2
TECH Resident
iTrader: (1)
 
Formula413's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Western Mass
Posts: 911
Default

Pretty sure the OBDII port is on the same circuit as the cigarette lighter. Check the fuse for that.
Formula413 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2009, 11:15 AM   #3
TECH Senior Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Jacksonville, FL
Posts: 5,400
Default

Yep, check the CIG/ACCY fuse.
2001NBMZ28 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2009, 03:52 AM   #4
Teching In
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: SAN JOSE
Posts: 16
Default

Appreciate the Input fellas I'll be reposting later to let you guys know if that was it thanks again
vinny01ss is offline   Reply With Quote
Reply


Tags
1997, cigarette, firebird, fuse, obd

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:11 PM.