Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > General Maintenance & Repairs
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

General Maintenance & Repairs
Leaks | Squeaks | Clunks | Rattles | Grinds
Sponsored by
Gearstar Performance Transmissions

Cly 8 is N/A on a ethos scan tool

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-08-2012, 06:19 PM   #1
On The Tree
 
blitzace12's Avatar
 
Trader Rating: 1
Join Date: Mar 2009
Posts: 105
Default Cly 8 is N/A on a ethos scan tool

I was trying to figure out why my car is running a little rich. I hooked it up to the scan tool at the shop and was looking at the misfire data. It would have a couple of random misfires come up now and then wich seemed normal, but cyl number 8 was N/A on the sceen.

I have changed the plugs and wire for all of the cylenders, but does that account for the scan tool being n/a for cly. 8?

thanks
blitzace12 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2012, 09:40 PM   #2
wrencher
 
wrencher's Avatar
 
Trader Rating: 2
Join Date: Aug 2002
Location: Chicagoland
Posts: 4,768
Default

That's odd. Try restarting the scan tool?
That's definately a scan tool issue not vehicle.
wrencher is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2012, 09:40 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Tags
data, ethos, misfire, scan, tool


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details