Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > General Maintenance & Repairs
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

General Maintenance & Repairs
Leaks | Squeaks | Clunks | Rattles | Grinds
Sponsored by
Gearstar Performance Transmissions

Voltage problem

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-31-2007, 09:21 AM   #1
Staging Lane
 
Desert Rat's Avatar
 
Trader Rating: 1
Join Date: Apr 2007
Location: Mesa, AZ
Posts: 89
Default Voltage problem

The car was making low volts...it would dip to the 11-12 range, so I replaced the alternator. That helped for a couple weeks. Today on my way to work, it's dropping down to about 10 and it's triggering my check guages light.

I hope I have enough battery left to get home.

What can it be? Replacing the alternator sucked (well, removing that top wire plug was the part that really sucked).

Battery connections appear clean.
__________________
2000 Z28 coupe - loooooaded.
1998 Nissan Frontier Dana 44 SFA 4x4
2002 Nissan Xterra 4x4, also modded for the rocks
Desert Rat is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2007, 09:21 AM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details