Go Back   LS1TECH > LS1-LS2-LS3-LS6-LS7 PERFORMANCE > Generation III Internal Engine
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Generation III Internal Engine
1997-2006 LS1 | LS6
Sponsored by
Texas Speed & Performance

Welcome to LS1Tech.com!
Welcome to LS1Tech.com.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join LS1Tech.com today!


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-16-2010, 08:25 PM   #1
TECH Fanatic
Garage is empty, add now
 
408Maro's Avatar
 
Trader Rating: 14
Join Date: Dec 2004
Location: San Jose,CA
Posts: 1,282
Send a message via AIM to 408Maro Send a message via Yahoo to 408Maro
Default Ls4 oil pump?

Hey guys looking at picking up a 01 ss with a ms4 in it but it's running a ls4 pump. The guy said he installed everything 3 months or so ago and it's been running ok. But did a quick google search and heard shouldn't be running these unless you got a cooler or something? Any input. If I get it should I swap asap? Thanks guys

John
408Maro is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2010, 08:25 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply

Tags
ls1, ls4, oil, pump


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT -5. The time now is 10:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - JOBS
Emails & Contact Details