Go Back   LS1TECH > LS1-LS2-LS3-LS6-LS7 PERFORMANCE > Generation III Internal Engine
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register iTraderTimeslips Photos Members Search Today's Posts Mark Forums Read Used CarsVendor Directory
Search

Generation III Internal Engine
1997-2006 LS1 | LS6
Sponsored by
Texas Speed & Performance

Welcome to LS1Tech.com!
Welcome to LS1Tech.com.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join LS1Tech.com today!


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-21-2005, 08:25 PM   #1
TECH Senior Member
Garage is empty, add now
 
WS6FirebirdTA00's Avatar
 
Trader Rating: 30
Join Date: Mar 2003
Location: North Carolina
Posts: 8,263
Default hearing a humming noise from the top end???

maybe its been like this and i havent notice but when im under the hood and sometimes in the car i can hear a humming sound comming from the engine. seems to be the top end. new cam, heads, springs....i didnt know if it was just noise of the new stuff on there, but i never really paid attention to it before or at least noticed it, but i did tonight.

like i said its a humming sound, not really too loud, but i wanted to know if noise like this is normal with the springs/cam and what not. new noises concern me lol
__________________
Sulski Performance Tuning
2000 WS6 M6
Old Setup: 480 rwhp 437 rwtq with 230/232 cam and a best of 7.17@98.47 w/1.58 60'
New Setup: AFR heads, 11.6:1 CR, 90 mm ported FAST, Exo-Skel, 236/244 cam, QTP HVMC, EWP, GMMG, 9" w/4.11s
HP Tuners Forum
WS6FirebirdTA00 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 10:57 AM   #2
TECH Senior Member
Garage is empty, add now
 
WS6FirebirdTA00's Avatar
 
Trader Rating: 30
Join Date: Mar 2003
Location: North Carolina
Posts: 8,263
Default

any of you guys running cams here any humming sound from the cam/valvetrain?
__________________
Sulski Performance Tuning
2000 WS6 M6
Old Setup: 480 rwhp 437 rwtq with 230/232 cam and a best of 7.17@98.47 w/1.58 60'
New Setup: AFR heads, 11.6:1 CR, 90 mm ported FAST, Exo-Skel, 236/244 cam, QTP HVMC, EWP, GMMG, 9" w/4.11s
HP Tuners Forum
WS6FirebirdTA00 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 10:57 AM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.2
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - JOBS
Emails & Contact Details