Go Back   LS1TECH > LS1-LS2-LS3-LS6-LS7 PERFORMANCE > Generation IV Internal Engine
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Generation IV Internal Engine
2005-2014 LS2 | LS3 | LS7 | L92 | LS9
Sponsored by
ERL Performance

please need help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-25-2012, 11:58 AM   #1
Teching In
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
Default please need help

HI ,every one
i have a gto 2004 i but engine ls3 with cam lg6x3 and heads ls7 cnc 265cc with headrees 1/7/8 and catback 3 inch ..
my proplame
when i go full throtlle the car is perfect and normaly but sometimes when i second gear end and but the thired the car give me cutoff and the a rpm can, t rise 2000 rpm and the car give me by the wideband soo leen and i can,t drive the car normally allso ...
if i turn the car off and turnd on the car came bake so good and normal This case it come to me more than five times a day ....
in general i chang the full pump and i cheack the wirefloor of the car after that without any benefit when i do cheack by computer there is no coode or something wrong
please i need some tips or ideas to cure my proplam...
mohammedtuner is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 01:08 PM   #2
TECH Addict
 
85MikeTPI's Avatar
 
Trader Rating: 9
Join Date: Jun 2008
Location: Newark, DE
Posts: 2,173
Default

Since you have "tuner" in your username and 3 of your only 4 posts have:

I have a 98 Camaro manual transmission
I have a Corvette c6 zo6 2007 i put pro sharger 13 bsi D1
i have a gto 2004 i but engine ls3

I have a feeling you're selling your "services" and getting the answers here on the forum for free ... Just my opinion...
85MikeTPI is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 07:31 PM   #3
Teching In
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by 85MikeTPI View Post
Since you have "tuner" in your username and 3 of your only 4 posts have:

I have a 98 Camaro manual transmission
I have a Corvette c6 zo6 2007 i put pro sharger 13 bsi D1
i have a gto 2004 i but engine ls3

I have a feeling you're selling your "services" and getting the answers here on the forum for free ... Just my opinion...
---------------------
no my friend the camaro and gto is my cars and my project but the c6z06 was for my best friend thats it and i tune the c6 for free .... you can keep your opinion for your self ... thank u
mohammedtuner is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2012, 08:29 PM   #4
Teching In
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
Default

thank you everyone i found the problem it was leak of pipe gasoline ...
mohammedtuner is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2012, 08:29 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Tags
cam, lg6x3


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 03:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details