View Full Version : Hotchkis rear sway bar clearing a TA Performance cover


LSPoncho
08-27-2011, 01:23 AM
I have tried a search on this and did not find much. As it turns out, my Hotchkis rear sway bar does not clear the TA cover for my 10 bolt. Has anybody else experienced this? I gave Hotchkis tech a call and they told me this was the first phone call they have received about a problem. The tech department there was great to deal with, but I was surprised they have not heard about this... unless I am the only one with the problem. Any thoughts?

http://i1100.photobucket.com/albums/g419/lsponcho/1997%20Formula%20LS1/Motive%20Performance%20Gear%20Set/CIMG7239.jpg

http://i1100.photobucket.com/albums/g419/lsponcho/1997%20Formula%20LS1/Motive%20Performance%20Gear%20Set/CIMG7238.jpg

http://i1100.photobucket.com/albums/g419/lsponcho/1997%20Formula%20LS1/Motive%20Performance%20Gear%20Set/CIMG7245.jpg

http://i1100.photobucket.com/albums/g419/lsponcho/1997%20Formula%20LS1/Motive%20Performance%20Gear%20Set/CIMG7240.jpg
http://i1100.photobucket.com/albums/g419/lsponcho/1997%20Formula%20LS1/Motive%20Performance%20Gear%20Set/CIMG7242.jpg

sjsingle1
08-28-2011, 07:42 AM
i have a MAC cover clone and a BMR sway........no problems........but i also have the UMI heavy duty sway mount kit.....which kinda moves the sway out and lower

sjsingle1
08-28-2011, 07:45 AM
http://i997.photobucket.com/albums/af98/jon-n-kel/racetronixs/DSC00366.jpg

Scott97LT1
08-28-2011, 07:49 AM
That cover is bad ass!

LSPoncho
08-28-2011, 11:21 AM
The engineers at Hotchkis said they don't think moving this particular bar lower would solve the problem. Sjsingle1, your set up looks great! TSP said a host of other bars will fit and it looks like I may be going down that road.