View Full Version : Finally got it to a track


Never Satisfied
03-25-2012, 06:54 PM
Well I decided last minute to make few passes this morning. This was my first time running the car and I ended up making 5 passes total. My best pass was a 12.03 @ 118.97. I was by myself, so I didn't get any video. I'm running a 4.57 gear and love it. I go through the lights turning around 6100 in 4th. I slipped the clutch pretty hard on that 12.0 pass and really don't like it. I really think I should look into a smaller rear wheel so I can get some more sidewall. Time slip posted below. Thoughts?

http://i98.photobucket.com/albums/l272/377smallblock/10%20Camaro%20SS/TimeslipMarch2012001.jpg

John Deere racer
03-25-2012, 08:46 PM
Nice runs
Wher you spinning any?

glennster
03-25-2012, 09:30 PM
Somethings wrong. My car stock went 87mph in the 1/8. Clutch slipping?

Never Satisfied
03-26-2012, 04:17 AM
Yeah the tires were spinning for sure. On the 12.0 pass, I slipped the clutch quite a bit to get it out of the hole and by the 1/8 mile I could smell it. The next trip, I need to take someone along, so they can watch it and video it. I would like to see what it's doing. How much of a burn out should I be doing with these MT's? Maybe I wasn't getting them hot enough?

sweetC5
03-26-2012, 07:52 AM
Not bad man, you definitly have more in it! Sounds like a good setup, what rim size you running?

Never Satisfied
03-26-2012, 08:27 AM
20" front & back

John Deere racer
03-26-2012, 03:58 PM
2nd gear burnout

3-5 secs long

Never Satisfied
03-26-2012, 05:47 PM
Yeah, I was using second...but was only 2-3 seconds at most. Maybe I'll invest in a line lock and go back to the track