View Full Version : No emails for subscribed threads


Rottluver
06-29-2005, 04:31 PM
I have been posting a lot more here lately and for some reason the number of emails I get regarding new posts in threads I have started, posted in (selecting instant email notification) or subscribed to are not showing up. I get a few now & then, but especially the ones in the Northwest Forum. I get almost no new emails as of the last 36 hours or so......and they are not polls or anything, just regular old posts.

I haven't changed my email in months so I don't think that is is. I just don't get it. :(

Any help would be greatly appriected.

2002yroneformula
07-01-2005, 06:11 PM
Something must be up with the site, cause I'd been having the same problem and when I got up this morning I had 58 messages in my inbox from threads that I'd already gone back to read.

ACW
07-01-2005, 08:35 PM
Yep, Brains posted this morning in a couple other threads about lack of emails - he said the mail queue had gotten screwed up with 15,800 messages stuck in it waiting to go out, and he just now got around to 'unclogging' it this morning... so that's why they finally showed up today :)

99FormulaM6
07-01-2005, 08:48 PM
yea, he gave the server some ex-lax :)

Brains
07-02-2005, 12:10 AM
Server made poopie..

SweeTbone
08-23-2006, 01:17 AM
Hate to bump an old thread, but this problem seems to be happening now. I haven't had an email in about 4 days now. If someone could check things out, I'd appreciate it. Thanks.

Brains
08-23-2006, 08:22 AM
I'll take a look

Brandon Boomhauer
08-23-2006, 02:36 PM
I'll take a lookwhat did you see?

SweeTbone
08-29-2006, 10:50 PM
Did you see anything? I still haven't received an email in nearly 2 weeks now. I double checked my settings which I haven't touched since I've joined, everything is INSTANT email notification. No biggie I guess, but now I have to look for the "little black dot" in the forums to check out replies.

98 SNAKE EATER
11-15-2006, 01:07 PM
Did you see anything? I still haven't received an email in nearly 2 weeks now. I double checked my settings which I haven't touched since I've joined, everything is INSTANT email notification. No biggie I guess, but now I have to look for the "little black dot" in the forums to check out replies.



I've been having the same problem for the past few weeks :confused:


Everything in my options are set to receive....

SweeTbone
11-15-2006, 03:03 PM
Yeah, I gave up on it. :( It's been like 3 to 4 months since I got an email. I just user the "User CP" link in the tool bar and view my subscribed threads and new replies that way.

98 SNAKE EATER
11-25-2006, 07:51 AM
Yeah, I gave up on it. :( It's been like 3 to 4 months since I got an email. I just user the "User CP" link in the tool bar and view my subscribed threads and new replies that way.



Good idea, never thought of that :cool:



Still wish the emails worked though :(

GEARHED
11-25-2006, 11:33 AM
I hated the email notifications - far easier to use subscribed threads instead.