View Full Version : I just changed my window motor, still have problems....


HOTRODKEV
02-06-2008, 09:27 PM
I changed my window motor last night on my passenger side, went it real easy and tested the window and it went up and down fine. The problem is is that it moves at an extremely slow speed compared to the drivers side, I understand that this is due to power lost in the wiring going to the motor. Where is the write up showing how to give this window motor a more direct power source so that it will move a little faster than syrup. Thanks.

BigDaddyBry
02-07-2008, 12:26 AM
I believe the write-up is on the website for the sponsor who sells it. For the life of me I can't remember their name. trix, fix, I forgot.

HOTRODKEV
02-07-2008, 09:19 AM
Hmmm, guess I will keep looking.

wssix99
02-07-2008, 09:35 AM
The problem might still be the motor. I've installed several defective "new" units. Some were faster than others.

01sschris
02-07-2008, 09:55 AM
The sponsor is Autotrix: http://www.autotrix.net/ Works great I have it :nod:

autotrix
02-11-2008, 12:23 PM
:thumb: thanks guys!

HOTRODKEV
02-11-2008, 01:33 PM
:thumb: thanks guys!


autotrix, i actually just saw your thread about 30 mins ago....I will be purchasing that kit from you soon.

autotrix
02-13-2008, 07:43 PM
Thats great to hear; thanks! Your new window motor will love you forever:angel:

FASTERthanYOU
05-29-2008, 07:52 PM
So the drivers side window doesnt have the same wiring issue that the passenger side does? My passenger side window goes up and down fine, doesnt seem slow, but my drivers side window motor died, about to order a new one.