View Full Version : Speedo Stuck at 200 MPH


LEATHL_WS6
02-28-2003, 03:24 PM
Wasn't sure where to post this but I'll try here and computers. I took my Moser rearend back out to adj the backlash and paint it. While it was out I turned the key on, to roll the window down. I noticed the speedo shoot up to 200 MPH stay there. I figured it was because the I had the abs sensors unplugged. Well I put the rear end back in and hooked everything back up and when I turned the key on it stayed at 200. I started it up and let it run for a few but still there at 200. I even tried turning the wheel a few times. the drive shaft is still out because I'm waiting on a DL loop and torque arm, but this is bugging the hell out of me. Why wont it go back to 0.

Oh yea its a granatelli 200 MPH Speedo. I gues would be the same as a normal stuck at 160

Please Help

Rob

Gev
02-28-2003, 10:57 PM
Have you tried resetting the PCM?

1. Take out the PCM IGN and PCM BAT fuses from the engine compartment
2. Wait 5 minutes.
3. Put fuses back and start the car.
4. You may need to rev it up a bit to keep the car from dieing. After a little while it will stabilize the idle.

LEATHL_WS6
03-01-2003, 09:23 AM
Havent tried that yet but I will today. Thanks

LEATHL_WS6
03-01-2003, 03:11 PM
Reset PCM and checked all connection Still stuck at 200.

2001CamaroGuy
03-01-2003, 11:20 PM
Perhaps try taking the cover off the gauge (may require removing the gauge) and carefully push the nedle away from 200. It might have spiked and become stuck.

Chris