t56 - LS1TECH

Log In 


Manual Transmission T56 | T5 | MN12 | Clutches | Hydraulics | Shifters
Sponsored by:
Sponsored by:

t56

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-21-2012, 11:43 PM   #1
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 10
Default t56

i just bought a 2000 z28 when you drive it right it shifts fine when you get on it dont want take 2nd gear and grinds when you go to 4th
rgarner~z28 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 03:51 PM   #2
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 10
Default

anyone maybe slave cylinder?
rgarner~z28 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 07:16 PM   #3
Banned
iTrader: (60)
 
thesource's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Adkins - Tx
Posts: 2,696
Default

Could be a bad pilot bearing, bad 4th gear syncro, bad slave cylinder for maybe the shifter stop has worked loose if its an after market shifter.
thesource is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:05 PM   #4
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by thesource View Post
Could be a bad pilot bearing, bad 4th gear syncro, bad slave cylinder for maybe the shifter stop has worked loose if its an after market shifter.
it is stock shifter and i can change gears with out the clutch with no grinding so dont think its syncro
rgarner~z28 is offline   Reply With Quote
Reply


Tags
4th, bearing, gear, loud, t56, throwout

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:15 PM.