Go Back   LS1TECH > WEBSITE ACTIVITY FORUMS > Multimedia Exchange
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Multimedia Exchange Videos | Sound Clips | Photos | Photoshop

Got My Server Up And Running....

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-08-2004, 07:38 PM   #1
Teching In
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jun 2004
Posts: 13
Talking Got My Server Up And Running....

Got my server up and running, I have a few videos and songs and such but but for the time being your going to have to use an ftp client to access the server, (there's tons of free ftp clients just do a search) anyways if you have an ftp client or plan on getting one here's the info below that you will need to connect to my server, if anyone has any videos - pix - anything that they want uploaded just pm me and I'll get it up asap, thanks.

IP = 169.254.101.152
Port = 21
Login = Anonymous
Password = none but if it ask for one put in "password"
EvilWayz is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2004, 07:38 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 03:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - JOBS
Emails & Contact Details