Why isnt the for sale posting section working??? - LS1TECH

Log In 


Negative Trader Feedback Disputes| Fraud Reports | Scam Warnings

Why isnt the for sale posting section working???

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-16-2010, 02:33 PM   #1
Restricted User
Thread Starter
iTrader: (54)
 
Lawnboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 905
Default Why isnt the for sale posting section working???

Hi
When I go to the for sale section and click on the Parts Classifieds it used to take me to LSX parts and non LSX parts, now it says Parts wanted and Negative Trader Feedback.

No more LSX parts for sale or non LSX parts for sale , can you please help me out and fix this

Thank you Walter
AKA Lawnboy on LS1Tech
Lawnboy is offline  
Old 01-16-2010, 02:37 PM   #2
On The Tree
iTrader: (32)
 
72VenturaII's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Gainesville
Posts: 111
Default

Scroll down.
72VenturaII is offline  
Old 01-16-2010, 02:51 PM   #3
Restricted User
Thread Starter
iTrader: (54)
 
Lawnboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 905
Default

Yeah i see now thanks
Lawnboy is offline  
Old 01-16-2010, 04:32 PM   #4
10 Second Club
iTrader: (196)
 
11SECSS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Hampton Va
Posts: 1,478
Default

I'm hoping they put in a option for ls1 and non ls1 sections
11SECSS is offline  
Old 01-16-2010, 04:48 PM   #5
11 Second Club
iTrader: (17)
 
bad6as's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Maryland
Posts: 4,799
Default

whats the deal with the new stupid search
bad6as is offline  
Old 01-16-2010, 05:23 PM   #6
On The Tree
iTrader: (4)
 
Join Date: May 2009
Posts: 120
Default

yea they need to split it back up and have a lsx only for sell section again..this is aggervating searching through all the other parts?
hatcher1986 is offline  
Old 01-16-2010, 05:26 PM   #7
11 Second Club
iTrader: (17)
 
bad6as's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Maryland
Posts: 4,799
Default

when i search it says no new post in last 30 days
bad6as is offline  
Old 01-16-2010, 05:38 PM   #8
On The Tree
iTrader: (4)
 
Join Date: May 2009
Posts: 120
Default

yea this sucks..hopefully one of the mods will see this and fix it
hatcher1986 is offline  
Old 01-16-2010, 08:10 PM   #9
Moderator
iTrader: (238)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Rochester NY
Posts: 1,607
Default

I agree....I hope they change it back.
JasonShort is offline  
Old 01-17-2010, 11:30 AM   #10
TECH Regular
iTrader: (44)
 
j88l98irocz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: PA
Posts: 499
Default

I agree this new eBay format SUCKS! Why was the old setup changed????
j88l98irocz is offline  
Old 01-17-2010, 11:50 AM   #11
Staging Lane
iTrader: (11)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 77
Default

i it aint broke.......dont fuxx it!!!!!!!!!
southsidecox is offline  
Old 01-17-2010, 11:58 AM   #12
On The Tree
iTrader: (77)
 
NastyC6's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Rockwall, TX.
Posts: 180
Default

WTF IS THIS ****.....everytime i try to edit my add to lower prices, or post an item as sold, and I hit submit message, it will tell me "INVALID FORMAT: price" I have about 20 items in my ad and it's hard to post a phucking price. It dosn't take my edit, and I have tried this 3 different times,...very frustrating, who's idea was this,.....it dosn't look like too many people like it....
NastyC6 is offline  
Old 01-17-2010, 01:14 PM   #13
TECH Fanatic
iTrader: (2)
 
BLNLS1/RX7's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Fishers,IN.
Posts: 1,226
Default

The part finder section DOES NOT WORK.
BLNLS1/RX7 is offline  
Old 01-17-2010, 01:17 PM   #14
TECH Fanatic
iTrader: (11)
 
Join Date: Dec 2009
Location: Birmingham, AL
Posts: 1,358
Default

ya, i liked the old format alot better!
sprayedenali is offline  
Old 01-17-2010, 01:52 PM   #15
Teching In
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Thumbs down

This new format is confusing and frustrating, like was already said, why fix something when its not broken.
will86 is offline  
Old 01-17-2010, 04:58 PM   #16
Launching!
iTrader: (18)
 
blk96406's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 213
Default

To any Mod that see's this, PLEASE change the format back to the way it was with the LS section/non-LS section. This "new" format sucks!!!!!!
blk96406 is offline  
Old 01-17-2010, 05:21 PM   #17
Teching In
iTrader: (7)
 
LT1Dan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: CR, Iowa
Posts: 47
Default

x1000 to everything already said in here. The old way worked just fine. I don't own an LS1 so I have no need to browse 100 posts of LS parts for sale to find LT1 specific parts.
LT1Dan is offline  
Old 01-17-2010, 06:12 PM   #18
TECH Enthusiast
iTrader: (6)
 
BaddBird's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Mo
Posts: 543
Default

Some are taking it worse then others.
http://www.ls1tech.com/forums/12761880-post1.html
I say the new format.
BaddBird is offline  
Old 01-17-2010, 06:14 PM   #19
On The Tree
iTrader: (4)
 
Join Date: May 2009
Posts: 120
Default

*** the new format
hatcher1986 is offline  
Old 01-17-2010, 07:29 PM   #20
TECH Regular
iTrader: (51)
 
cbra-klla's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Summersville, WV
Posts: 470
Default

on the new setup
cbra-klla is offline  
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM.