Newbie, help needed - LS1TECH

New LS1 Owners - Newbie Tech Basic Technical Questions & Advice
Sponsored by:
Sponsored by:

Newbie, help needed

Thread Tools Search this Thread
Old 08-21-2011, 10:20 AM   #1
Teching In
Thread Starter
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Default Newbie, help needed

I have a 69 Camaro with a LS1. I washed the engine bay and now the engine runs like it's carburetored with a stuck choke. Any ideas?
blr is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2011, 12:37 PM   #2
On The Tree
TankTheTurtle's Avatar
Join Date: Mar 2010
Posts: 100

let it dry out, you clearly got water where it isn't supposed to be
TankTheTurtle is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2011, 08:55 AM   #3
Formally Simplɘ Jack
BoricuaHec01's Avatar
Join Date: Mar 2011
Location: Chicago
Posts: 1,454

When you find the problem out, send me your '69 to my house, thanks.
BoricuaHec01 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2011, 09:16 AM   #4
TECH Resident
iTrader: (31)
Black 99 Bird's Avatar
Join Date: Nov 2001
Location: East, TN
Posts: 814

Can you pull the code from the computer? Did the computer get wet?
Black 99 Bird is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2011, 07:16 PM   #5
TECH Fanatic
KevinR's Avatar
Join Date: Jan 2010
Location: Euless Tx
Posts: 1,219

Originally Posted by schrad View Post
building a lq9 motor thats going to be a sleeper need to know what kind of cam to use that has a smooth idol and that will make around 550 hp
The hell??
KevinR is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:21 AM.