sudden lose of power in 05 gto - LS1TECH

New LS1 Owners - Newbie Tech Basic Technical Questions & Advice
Sponsored by:
Sponsored by:

sudden lose of power in 05 gto

Thread Tools Search this Thread
Old 06-04-2012, 11:03 PM   #1
On The Tree
Thread Starter
duvalsoldier904's Avatar
Join Date: Dec 2009
Location: jacksonville,FL
Posts: 99
Default sudden lose of power in 05 gto

so it started the other day with the radio where i would be driving and the whole radio would shut off lights and everything but just the radio and today i was reversing out of a parking spot and lost power in the whole car i thought i stalled at first so i cranked it back up and drove home and then i stalled the car on purpose to see if the lights and stuff shut off with it and they dont need help with the sudden lose of power
duvalsoldier904 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 10:13 AM   #2
LS1Tech Platinum Sponsor
iTrader: (5)
Sales2@Texas-speed's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: Texas!
Posts: 5,011

Check your battery ground(s) and ensure they are clean and tight. Might be worth swinging by Autozone or similar for a free battery and alternator test as well!
Sales2@Texas-speed is online now   Reply With Quote

06, cam, gto, looses, loosing, power

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:34 AM.