Fans - LS1TECH

Log In 


New LS1 Owners - Newbie Tech Basic Technical Questions & Advice
Sponsored by:
Sponsored by:

Fans

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-13-2007, 02:41 PM   #1
Teching In
Thread Starter
iTrader: (1)
 
00JDAws6's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 48
Default Fans

My fans come on when hptuners is hooked up and you tell them too, but by themselves they do not come on. Is this the fan switch? if so where is it at
00JDAws6 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 03:39 PM   #2
TECH Fanatic
iTrader: (31)
 
tylerdj's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Amarillo, TX
Posts: 1,912
Default

Maybe the temp. that they come on could have been changed in HP Tuners?
tylerdj is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 03:51 PM   #3
TECH Senior Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Jacksonville, FL
Posts: 5,400
Default

If they're coming on when commanded to sounds like the fans, relays, wiring are all OK. Stock fan on/off temps? This time of year if they weren't coming on at all (AC on or not) I'd think you would be overheating or showing high ECT temps.
2001NBMZ28 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 04:46 PM   #4
Teching In
Thread Starter
iTrader: (1)
 
00JDAws6's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 48
Default

No I have them to set to come on at 180 and to shut off at 170 but they do not come on bythemselves only when commanded by hptuners
no overheating issues i have a 160 stat but no fans
00JDAws6 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:11 AM.