UBB code? - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > WELCOME TO LS1TECH > User Support & Resources > Signature Testing & Design
Log In 

Signature Testing & Design Test your sigs here!

UBB code?

Thread Tools Search this Thread
Old 05-03-2003, 11:30 AM   #1
King of Pigskin Knowledge
Trader Rating: 7
Join Date: Dec 2002
Location: Ohio
Posts: 602
Default UBB code???

How come the UBB code in my sig is not working? Is there some setting I need to change for this new board?

At the bottom of the screen under "Permissions" it says "UBBCode is enabled"
1969 Mustang Fastback | 545 cid | Dark Red
2005 Mustang GT | Sonic Blue | Stock 4.6L
1998 Trans Am | A4 | Black | sold
1998 Trans Am | M6 | Black | T-Rex cam and bolt-ons - sold

Web Garage: www.fquick.com/BuckeyeBOSS
BuckeyeROC is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2003, 12:35 PM   #2
Corvette Owner 4 ever
Patman's Avatar
Trader Rating: 0
Join Date: Nov 2001
Location: Mississauga, Ontario
Posts: 7,234
Default Re: UBB code???

Try redoing your sig line, I had to do that with mine and now it works again. It must've just been the way the sigs transferred over from the old software.
Lemans Blue 2005 Corvette
6 speed manual
Patman is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT -5. The time now is 11:05 PM.