Isimple - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > Stereo & Electronics
Log In 

Stereo & Electronics Audio Components | Radars | Alarms


Thread Tools Search this Thread
Old 02-28-2010, 11:58 PM   #1
TECH Apprentice
*WILDSTYLE 5.3*'s Avatar
Trader Rating: 1
Join Date: Feb 2004
Location: El Paso, TX
Posts: 377
Default Isimple

I bought the ISimple Ipod interface kit for my 2001 Trans Am and at first it would charge my Ipod and my Iphone but now its stopped charging them and I cant figure out why!! Can someone please help!! Kinda frusrating... this it the kiit i got

(No I did not pay that much for it)

I read trouble shooting about a yellow power wire and a black ground wire needs to be connected but the kit was all plug and play didnt need thos wires. I know some people here have this same kit maybe im wrong about the wires I just dont understand why at first it would charge and now it wont!?

Any help will be appreciated thanks.
2000 Chevrolet Silverado 5.3L V8 Reg. Cab Step Side 2WD Maroon
Stock....but aren't we all?
The only bad thing about having a fast truck is gas!
Yeah sometimes my right foot just takes over
*WILDSTYLE 5.3* is offline   Reply With Quote

2000, 2001, chevy, isimple, ls1tech, silverado, trans

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT -5. The time now is 07:11 PM.