New login issues - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > WELCOME TO LS1TECH > User Support & Resources
Log In 
Search


User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions


New login issues

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-01-2011, 10:43 PM   #1
On The Tree
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jan 2011
Location: Middle of Nowhere, IL
Posts: 104
Default New login issues

Is anyone else having issues with the logging in currently? I have the log in through facebook... as of the past 2 days when I click the login link, punch in my information, it then says the login information is not registered. If I click the login in button again though it logs me in correctly. If anyone can help me out I would appreciate it...even if it is to tell me I have to continue to submit the login information twice like I have to do currently.
__________________
1995 Dark Metallic Purple Camaro - 6 cylinder, 5 speed manual transmission, convertible, and mostly stock for now
carguy_24 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2011, 09:32 PM   #2
On The Tree
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jan 2011
Location: Middle of Nowhere, IL
Posts: 104
Default

I see hits on here....I am also having problems with being signed off when I try to send a PM or reply to a thread. Is there something I can do besides changing to sign in on ls1tech? If I change to ls1tech sign in I lose my post count and need a new user name would be my guess. Has anyone else had issues like this recently?
__________________
1995 Dark Metallic Purple Camaro - 6 cylinder, 5 speed manual transmission, convertible, and mostly stock for now
carguy_24 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2011, 01:04 AM   #3
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2007
Posts: 161
Default

Have you tried clearing your browser's cookies and temporary cache? Are you using an 3rd party software, or was any settings changed? What browser are you using?

If you did want your account converted, it can be done without data loss. However, I will check to see if there is any recently known issues, but I've not specifically be aware of any. This issue could be with the product or it could be a local (your browser) issue.
JeremyT is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2011, 10:02 PM   #4
On The Tree
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jan 2011
Location: Middle of Nowhere, IL
Posts: 104
Default

I cleared all my browser cookies and temporary cache yesterday and no settings have changed ever since being on ls1tech. I am currently using internet explorer and looking to go google chrome sometime soon. After I cleared out my cookies I still have been signed out twice I believe. I may try getting google chrome first and see if that fixes it. Thanks for the response.
__________________
1995 Dark Metallic Purple Camaro - 6 cylinder, 5 speed manual transmission, convertible, and mostly stock for now
carguy_24 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Service Manual, E-Books & Software Share etcts-v Cadillac CTS-V 67 04-14-2015 11:45 PM
Someone trying to log in to multiple message boards I belong to. -Ross- Racer's Lounge 4 05-15-2013 01:30 PM
LS1 tech App???? cant login???? skidooingit User Support & Resources 3 04-07-2013 08:08 AM
I'm not new, but.... leadfoot4 Introductions & Greetings 2 10-22-2012 05:44 PM


Tags
app, log, login, ls1, ls1tech, problem, tech


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 

All times are GMT -5. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC2
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details