Problems with classifieds - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > WELCOME TO LS1TECH > User Support & Resources
Log In 
Search


User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions


Problems with classifieds

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-10-2012, 12:09 AM   #1
9 Second Club
 
Dragframe's Avatar
 
Trader Rating: 14
Join Date: Oct 2005
Location: wyoming @ 7000 DA...
Posts: 1,943
Default Problems with classifieds

When I try to post a ad in the parts classifieds I get an error saying im missing the engine option.

I am not missing anything though.
Anyone else having this problem?
__________________
Quote:
Originally Posted by INTMD8 View Post


Yes, which is why imo, boost pressure is not a measure of restriction but a value of atmosphere available for the engine to consume.
Dragframe is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 01:39 AM   #2
9 Second Club
 
Dragframe's Avatar
 
Trader Rating: 14
Join Date: Oct 2005
Location: wyoming @ 7000 DA...
Posts: 1,943
Default

Seems the forums is smarter than I expected.

You can't select "fits ls" then click all the engine boxes. Doh!
__________________
Quote:
Originally Posted by INTMD8 View Post


Yes, which is why imo, boost pressure is not a measure of restriction but a value of atmosphere available for the engine to consume.
Dragframe is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 01:39 AM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 

All times are GMT -5. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC2
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details