No more "My Recent Posts"? - Page 2 - LS1TECH



User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

No more "My Recent Posts"?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-09-2016, 04:04 PM   #21
TECH Resident
iTrader: (11)
 
BennyB's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Omaha, NE
Posts: 929
Default

Quote:
Originally Posted by FourG63 97GST View Post
not efficient, but its really one extra click till they fix it, First world problem basically



click your username on the main page ls1tech.com
not you user name in the "forums" section

So i just click the big ls1tech logo at the top, it goes to the main page (ls1tech.com), then you see your username on the right
Thank you for clarifying, I see it now
BennyB is online now   Reply With Quote
Old 08-12-2016, 02:28 PM   #22
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,652
Default

Just wanted to report back that I received word from IB that this feature should be returning soon, that there was some unexpected work needed to fit it back into the header and they are hoping to have that done early next week. So this has not been forgotten, it just turned into a bigger project than they expected.

-Admin.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2016, 08:26 PM   #23
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 164
Default

Sorry I didn't get the word out sooner. Yes, there's an issue with the header design that needs to be fixed before the global navbar can be added again. The project is still queued.

Quote:
Originally Posted by RPM WS6 View Post
Just wanted to report back that I received word from IB that this feature should be returning soon, that there was some unexpected work needed to fit it back into the header and they are hoping to have that done early next week. So this has not been forgotten, it just turned into a bigger project than they expected.

-Admin.
JeremyT is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2016, 03:57 PM   #24
The Scammer Hammer
iTrader: (49)
 
dr_whigham's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lafayette, LA
Posts: 6,295
Default

Figured it out. Turn the phone sideways to landscape mode on the homepage and it works.
dr_whigham is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recent post GONE ragtopz28 User Support & Resources 12 09-06-2016 02:43 PM
Mini tub + 9" KingPin1094 Suspension & Brakes 1 07-01-2016 06:33 PM
LMR Goes to GM's Aero Lab "wind tunnel" GoldRust Corvette Performance 3 07-29-2011 07:28 PM
Let's roast this guy... gregrob LT1-LT4 Modifications 32 01-11-2010 07:40 AM
What is your opinion on IROC Camaros? *DON'T QUOTE PICS! nomorews6 Chevrolet Camaro 1967-2002 94 11-14-2007 07:25 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:40 AM.