Site issues with Safari - LS1TECH



User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

Site issues with Safari

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-01-2016, 05:21 PM   #1
Teching In
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 49
Default Site issues with Safari

For the last few weeks I've been having problems with the site while using the Safari browser on my Mac. Most of the photos and icons simply show the blue box with question mark in it, and the columns showing a thread title, date, and who posted are all shifted right. Any ideas?
Matt330LS is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2016, 09:44 PM   #2
TECH Enthusiast
 
30thanniv's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Florida
Posts: 718
Default

I have same issue
30thanniv is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2016, 04:24 PM   #3
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 164
Default

I believe that indicates the browser could not load the image, just as IE has it's own placeholder icon.

You didn't give specifics as to exactly what images aren't loading, but if it's things like the Reply, Edit, Quote, Avatars (forum software graphics), then you may either have a network issue preventing the content from loading or have a browser issue or setting preventing the content from loading as the content is working normally. I'd first suggest clearing your browser's cache. If that doesn't work, then provide a specific example of what isn't loading. Perhaps a screen capture will help more than words.
JeremyT is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hello from SD Tuck26 Introductions & Greetings 2 03-16-2017 11:59 AM
Safari took over my computer........WTF LS6427 Racer's Lounge 27 03-03-2010 10:02 PM
LS1tech app for iPhone Scira User Support & Resources 24 08-30-2009 12:39 AM
Any Chevelle guys running hydroboost? stealth71 Conversions & Hybrids 16 06-22-2006 10:30 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:45 AM.