Can't See Any Animations - LS1TECH

Log In 


User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

Can't See Any Animations

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-28-2006, 10:54 PM   #1
TECH Apprentice
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Racafella13's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Yonkers,NY
Posts: 304
Default Can't See Any Animations

Hey guys quick question when im on my home computer i can see the Smilies but there not active...do i have to download something to make them move???
Racafella13 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 11:03 PM   #2
Im Feelin Blue
 
2MuchRiceMakesMeSick's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Texas
Posts: 6,157
Default

thats very strange. you can see the picture but its not animated?

Try using firefox
2MuchRiceMakesMeSick is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 11:15 PM   #3
ACW
TECH Junkie
 
ACW's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Beaumont, TX
Posts: 4,004
Default

Does your avatar show up as animated?

If you press Escape or Stop after all or most of the page is loaded, it will stop animated gifs that are running.
ACW is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 11:21 PM   #4
TECH Apprentice
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Racafella13's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Yonkers,NY
Posts: 304
Default

no my avatar doesnt move either it does when i use other computers but not mine maybe i need micromedia falsh or something????
Racafella13 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 11:39 PM   #5
ACW
TECH Junkie
 
ACW's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Beaumont, TX
Posts: 4,004
Default

Quote:
Originally Posted by Racafella13
no my avatar doesnt move either it does when i use other computers but not mine maybe i need micromedia falsh or something????
No, these are all just regular animated gifs. Standard file format, no extra software is needed.

I bet your Internet Explorer settings are messed up, then. There's an option to allow animations to play. It should be turned on.

Step-by-step instructions to check its status, and turn it back on if it is off:
http://www.microsoft.com/enable/trai...nimations.aspx
ACW is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 01:20 AM   #6
Launching!
iTrader: (1)
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spartanburg, SC
Posts: 293
Default

i bet your on dial-up at home, aren't you?
Jassick is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 05:32 AM   #7
TECH Apprentice
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Racafella13's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Yonkers,NY
Posts: 304
Default

Quote:
Originally Posted by ACW

I bet your Internet Explorer settings are messed up, then. There's an option to allow animations to play. It should be turned on.

Step-by-step instructions to check its status, and turn it back on if it is off:
http://www.microsoft.com/enable/trai...nimations.aspx
I just tried that and it was on the whole time but it still doesnt work?? i have cable. my computer must really suck?
Racafella13 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:12 AM.