Board is double-loading - LS1TECH



User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

Board is double-loading

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-14-2008, 05:41 PM   #1
TECH Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
White_Hawk's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Pontiac, MI
Posts: 1,364
Default Board is double-loading

Just thought I would give you guys a heads up. It happened to me at home and at work. It suck a lot of bandwidth.

-Geoff
White_Hawk is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2008, 06:55 PM   #2
Staging Lane
iTrader: (1)
 
BigPapi61's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katy, Texas
Posts: 85
Default

@ echo off

Was doing that to me today at work, seems ok now.
BigPapi61 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2008, 12:19 PM   #3
TECH Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
White_Hawk's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Pontiac, MI
Posts: 1,364
Default

It seems to do it when I change computers. When I hit it from work it double loads the first time on. Then when I go home it does the same. No biggie to me, just letting you guys know.

-Geoff
White_Hawk is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2008, 01:39 PM   #4
TECH Senior Member
iTrader: (7)
 
Brains's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Katy, TX
Posts: 12,760
Default

What the heck do you mean by "double loading" ??
Brains is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2008, 04:07 PM   #5
TECH Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
White_Hawk's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Pontiac, MI
Posts: 1,364
Default

I mean it loads the main forum index, then goes blank for a nanosecond, then loads the forum index again (like opening the same page twice in a row). My guess is it has something to do with the cookie handling since the last visit time changes between the two loads. The first screen shows the time I last logged in on the computer I was on, then when it reloads, it shows the last time I was on at a different computer if it was sooner.

Example: I just got home from work, and it first showed my last login last night at home, then reloads with the time I logged in at work today on my work computer. Once I surf here for the first time, it goes away.

I know on high volume boards, bandwidth becomes an issue, and this is definitely using some. I just thought I would let you know.

-Geoff
White_Hawk is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2008, 12:58 PM   #6
TECH Senior Member
iTrader: (7)
 
Brains's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Katy, TX
Posts: 12,760
Default

Hmmm.. very odd, definitely has to be client-side behavior though. I've tried to duplicate it on both my Linux boxes and my Mac, but neither exhibit that behavior. What combo of OS / Browser / etc. are you using? Maybe I can duplicate it here.
Brains is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:10 AM.