Anyone else? - LS1TECH

Log In 


User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

Anyone else?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-03-2008, 12:06 AM   #1
TECH Enthusiast
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 734
Default Anyone else?

Is anyone else having problems getting the site to load? I keep getting the message that the connection to the server was reset while downloading. Every other site loads fine. I use Firefox but it did it on IE also when I tired it. So it doesn't seem like its on my end.
The Manalishi is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 12:21 AM   #2
12 Second Club
iTrader: (5)
 
nitr0racing21's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,011
Default

Yea its casz so many people are on it or cause the severs upload speeds suck
nitr0racing21 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 12:53 AM   #3
TECH Enthusiast
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 734
Default

Quote:
Originally Posted by nitr0racing21 View Post
Yea its casz so many people are on it or cause the severs upload speeds suck
There isn't that many people on right now when compared to higher traffic times and the server works fine during that time so I don't think that's the cause. Maybe something is down or they are doing an update. But now it will load half the page and stop so who knows.
The Manalishi is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 12:58 AM   #4
11 Second Club
iTrader: (32)
 
jetlag's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Southaven, MS (near Memphis, TN)
Posts: 3,704
Default

Oh...I thought I had just traveled back in time and had a 9600 connection...
jetlag is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 06:08 AM   #5
TECH Enthusiast
iTrader: (3)
 
g-ryde1's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Cali Kid livin in the Zona
Posts: 590
Default

yep im getting the same issue just finally was able to access the site now
g-ryde1 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 07:21 AM   #6
TECH Addict
iTrader: (21)
 
TheSilverOne's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Taxachusetts
Posts: 2,198
Default

yes very slow last night and this morning
TheSilverOne is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 08:37 AM   #7
TECH Senior Member
iTrader: (1)
 
Camaroholic's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Waco, TX
Posts: 6,424
Default

Been acting up, on and off, for a few days now.

A couple days ago it was a load balancer at IB HQ. Kind of acting the same way right now.
Camaroholic is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 09:44 AM   #8
2nd fastest 5.3 ECSB
iTrader: (14)
 
trever1t's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: NorCal
Posts: 26,691
Default

Yeah, same thing over on the truck forum.
trever1t is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 10:16 AM   #9
TECH Addict
iTrader: (21)
 
TheSilverOne's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Taxachusetts
Posts: 2,198
Default

wake up IB
TheSilverOne is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 01:14 PM   #10
TECH Enthusiast
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 734
Default

Seems to be working fine now.
The Manalishi is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:41 AM.