error code need help - LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion



Gen 5 Camaro Tuning, Diagnostics, Dyno results Tuning problems, solutions, dyno results for Gen 5 Camaro

error code need help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-13-2018, 03:43 AM   #1
Teching In
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 15
Default error code need help

I have a 2012 camaro ss automatic here in the philippines and its bone stock no mods at all running only 8,000 kilometers i am having a code come out p060 and what is going on is running when i start the car after like 10 mins the car shuts down i wait for like 5 mins then it runs again but shuts down after a few mins what could be the problem many help would be great thanks
hataw is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Swap 2012 to 1993 Saulvalencia213 Generation IV External Engine 1 06-09-2017 12:45 AM
Intermittent code P108! High Map Input help! j0hn_j0hn08 PCM Diagnostics & Tuning 3 05-14-2017 10:47 PM
2000 v6 5 speed wont run anymore Tylor Chevrolet Camaro 1967-2002 1 04-14-2017 07:54 PM
Car dies after about 15 mins z28_YOU_HO New LS1 Owners - Newbie Tech 0 10-17-2016 11:06 AM
trouble with my 97 z28 6 speed Joel Kearns Chevrolet Camaro 1967-2002 0 02-14-2016 01:21 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: