LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion - Search Results

Notices
 
Search: Posts Made By: LS1AC-Cobra
Showing results 1 to 25 of 131
Search took 0.61 seconds.
08-06-2009, 01:26 PM
Replies: 6
Views: 447
Posted By LS1AC-Cobra

don't know why you're getting web cam porn sites...

don't know why you're getting web cam porn sites I just put it up on imagevenue
anyways here's the fullsize pic:
...
08-05-2009, 02:35 PM
Replies: 6
Views: 447
Posted By LS1AC-Cobra

I thought that (red) spot in that crossover Pipe...

I thought that (red) spot in that crossover Pipe would be a good place I just don't know if the fumes exchange would be high enough
maybe on higher revs the fumes just go static in that pipe
but if...
08-04-2009, 02:27 PM
Replies: 20
Views: 73,639
Posted By LS1AC-Cobra

I would say this would probably be the best...

I would say this would probably be the best solution!:)

I used to work at a Yacht Yard and as you know those Boats are completely made of fiberglass, so these guys who had to put the fiberglass...
08-04-2009, 02:14 PM
Replies: 6
Views: 447
Posted By LS1AC-Cobra

where do I put the Wideband Sensor (Pic)

what do you guys think where I should put the Wideband-Sensor


http://img178.imagevenue.com/loc589/th_13567_DSC_0433_122_589lo.JPG...
07-06-2009, 07:04 AM
Replies: 0
Views: 229
Posted By LS1AC-Cobra

anyone SC and 60#Siemens using LS1edit?

I'm running around 8 to 10psi of boost (couldn't find out the exact boost numbers yet, since I don't want to rev the car to the redline 'til its tuned perfectly)
I have 60# Siemens injectors but...
07-05-2009, 06:27 AM
Replies: 6
Views: 7,379
Posted By LS1AC-Cobra

I also bought a alternator from egay last year,...

I also bought a alternator from egay last year, installed it last week works fine so far.
I don't know if its a refurbished oem part or a brand new chinese fake,
It looks like brand new though and...
07-04-2009, 02:13 PM
Replies: 2
Views: 609
Posted By LS1AC-Cobra

ok, thanks I'll try that next week

ok, thanks
I'll try that next week
07-03-2009, 09:49 AM
Replies: 4
Views: 409
Posted By LS1AC-Cobra

is there a DataBase somewhere for the Siemens 60#...

is there a DataBase somewhere for the Siemens 60# injectors?
07-03-2009, 02:43 AM
Replies: 3
Views: 667
Posted By LS1AC-Cobra

maybe when you program your PCM with the new gear...

maybe when you program your PCM with the new gear ratio the Hypertech is also putting his "tuned files" on the PCM
I know that the Hypertech program does change the timing, just can't remember if it...
07-03-2009, 02:27 AM
Replies: 4
Views: 409
Posted By LS1AC-Cobra

I decided to wait for my wideband to arrive then...

I decided to wait for my wideband to arrive then I can see what my exact A/F ratio is
07-02-2009, 02:29 PM
Replies: 2
Views: 609
Posted By LS1AC-Cobra

Alternator warning lamp

how did you guys hook up your warning lamp for the alternator?
Is there a wire somewhere that you just plug into the lamp?
07-02-2009, 10:41 AM
Replies: 4
Views: 409
Posted By LS1AC-Cobra

PCM learn mode for SC and 60#inj tune

I installed a file with a tune for SC and 60#injectors, car didn't start, only black clouds of smoke when a single cylinder fired.
I decreased the InjectorFlowRate table by 300%, car started, it did...
07-02-2009, 02:54 AM
Replies: 21
Views: 15,198
Posted By LS1AC-Cobra

I'm looking for a file with tune for a mild cam...

I'm looking for a file with tune for a mild cam and Blower
just to compare it with my tune
06-30-2009, 03:06 PM
Replies: 21
Views: 15,198
Posted By LS1AC-Cobra

btw, if you want I can email you a copy of my...

btw, if you want I can email you a copy of my stock file, its a '99 though, don't know if it'll work on your 2000
06-30-2009, 03:03 PM
Replies: 21
Views: 15,198
Posted By LS1AC-Cobra

there once was a site where several LS1edit files...

there once was a site where several LS1edit files were uploaded.
I saved a couple of them on my harddisk, but the drive went south and all the data that was stored on it.
Since then I've never seen...
06-30-2009, 02:26 PM
Replies: 2
Views: 1,577
Posted By LS1AC-Cobra

no, stock TB

no, stock TB
06-30-2009, 04:32 AM
Replies: 2
Views: 1,577
Posted By LS1AC-Cobra

P0122 TP Sensor Circuit Low Voltage

I'm constantly getting this error message, if I hook up Autotap it only shows 11.4% throttle opening while I'm at WOT.
I've put in another PCM, same readings
I've put in a brand new TPS, almost...
06-27-2009, 04:06 AM
Replies: 2
Views: 232
Posted By LS1AC-Cobra

today I checked the wire from the PCM to the...

today I checked the wire from the PCM to the alternator, the Wire is OK, Juice is going through.
So I'm not getting 12V from the PCM, anybody an Idea what could be the problem? Is my PCM toasted?
06-25-2009, 03:29 PM
Replies: 7
Views: 294
Posted By LS1AC-Cobra

you could tap a M18 (original is M16) the wall of...

you could tap a M18 (original is M16) the wall of
the crank snout should still be thick enough, just make sure the
new M18 bolt is a 10.9 grade better 12.9
but remember 10.9 or 12.9 bolts do not...
06-25-2009, 03:17 PM
Replies: 2
Views: 232
Posted By LS1AC-Cobra

Unhappy no Power to Alternator.....

I suddenly don't get the 12v signal to the alternator thus it doesn't charge the battery.
Is this a common problem?
I already checked the plug and I opened the harness a bit, everything is ok to...
06-25-2009, 04:13 AM
Replies: 8
Views: 381
Posted By LS1AC-Cobra

ok guys, I'll try and get the rest of the things...

ok guys, I'll try and get the rest of the things sorted out and then I take her out for a spin, lets see what happens....
06-24-2009, 09:37 AM
Replies: 8
Views: 381
Posted By LS1AC-Cobra

btw, I was not driving the car when I checked the...

btw, I was not driving the car when I checked the vacuum
when there's load on the engine I think then its way less
06-24-2009, 09:33 AM
Replies: 8
Views: 381
Posted By LS1AC-Cobra

the gauge is connected in the rear of the intake...

the gauge is connected in the rear of the intake just underneath the MAP-Sensor
06-24-2009, 08:55 AM
Replies: 8
Views: 381
Posted By LS1AC-Cobra

at idle I have Vacuum -18 at 2000, 3000 and 4000...

at idle I have Vacuum -18 at 2000, 3000 and 4000 I have Vacuum of -20
06-24-2009, 06:28 AM
Replies: 8
Views: 381
Posted By LS1AC-Cobra

Angry no Boost

so far I'm almost done with my SC install and all that goes with it, after firing it up I realised that I'm not making any Boost. If I remove the tube from the SC to the TB I can feel it blowing...
Showing results 1 to 25 of 131
 


 
Forum Jump

About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.