Hijack Ads while Browsing via Mobile? Report Details Here! - Page 3 - LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion



User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

Hijack Ads while Browsing via Mobile? Report Details Here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-03-2017, 08:24 AM   #41
TECH Enthusiast
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Florida
Posts: 706
Default

Quote:
Originally Posted by 98CayenneT/A View Post
This interrupted me while reading your post.

How rude!
Hi-Po is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 04:29 PM   #42
TECH Addict
iTrader: (64)
 
blk00ss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jasper, AL
Posts: 2,013
Default

I keep getting the same one. Poor paying sponsors.
blk00ss is online now   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 10:59 AM   #43
TECH Addict
iTrader: (64)
 
blk00ss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jasper, AL
Posts: 2,013
Default

Quote:
Originally Posted by RPM WS6 View Post
This is complete.

Why won't you address the bullshit redirects?
blk00ss is online now   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 01:02 PM   #44
LS1Tech Administrator
Thread Starter
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,895
Default

Quote:
Originally Posted by blk00ss View Post
Why won't you address the bullshit redirects?
Moved from unrelated thread...

I'm not sure why these redirects are still happening for some users. There isn't anything I can personally do to correct this, but I can send a note to IB for another update on the status of this. Last I was told, it's affecting more than just LS1Tech and it's generally limited to a small percentage of users on any given site.

I will send them another note...
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 01:09 PM   #45
TECH Addict
iTrader: (64)
 
blk00ss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jasper, AL
Posts: 2,013
Default

Sure looks like a lot of people are complaining. Not to mention the others who don't say anything because they just leave when redirected ��
blk00ss is online now   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 01:54 PM   #46
TECH Enthusiast
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Florida
Posts: 706
Default

Using this thread as the metric for the total number of users experiencing redirect ads is probably not the best way to go about it. I would bet many more users experience the issue and stay silent, or simply get so fed up they don't return.

It's an issue, one that goes largely ignored by IB.
Hi-Po is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2017, 05:37 AM   #47
Restricted User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Ohio
Posts: 4,554
Default

My windows 10 laptop now experiences this problem.
JoeNova is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2017, 10:59 AM   #48
TECH Enthusiast
iTrader: (1)
 
Docrocket1967's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Tampa
Posts: 705
Default

I get the one posted above ALL the time on my cell. It sucks but I just try and move back and forward.
Docrocket1967 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2017, 02:58 AM   #49
TECH Veteran
iTrader: (1)
 
sjsingle1's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Fort Worth TX
Posts: 4,608
Default

when i open the app I get a count down timer for a ad.....when the timer ends and i try to go to a forum topic i get redirected to a ad or the google play store to download a app ......if i try to go back a page i get nothing......i have to open the app multiple times to finally get to a forum topic....if i can get to a forum topic at all

redirects have taken over the app and make it useless for me
sjsingle1 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2017, 09:39 PM   #50
10 Second Fun Car
iTrader: (7)
 
jlrz28's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Pearland, Tx
Posts: 1,989
Default Adds?

What's with all the adds on the mobile app? They take up more room on the screen than the threads I try to read.
jlrz28 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2017, 11:18 AM   #51
TECH Apprentice
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 324
Default

Yeah, this happens 99% of the time I try to read it on the cellphone. Which sucks, because I'm trying to kill time between deliveries. lol
SouthernRex is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2017, 09:28 PM   #52
TECH Addict
iTrader: (14)
 
chrysler kid's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mckinney Plano Frisco
Posts: 2,513
Default

Haven't had the redirect problem in a few months, and mine wasn't isolated solely to this forum.

My redirects went away after clearing caches and cookies
chrysler kid is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2017, 01:55 AM   #53
TECH Enthusiast
 
TTur1996's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 672
Default

The problem I have is the adds covering the screen. Then when you x them they say Google won't display that add anymore. The problem is now you have a white square in its place that don't go away. Very anoying.
TTur1996 is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale Forums - Posting Problems kpctoy Wheels & Tires 0 02-28-2017 08:01 AM
Engine builder question (last post was deleted for some reason ) fastoyzz General LSX Automobile Discussion 0 04-03-2016 08:33 PM
Introduction gtransmission Introductions & Greetings 0 12-29-2015 01:43 AM
http://ls1tech.com/forums/user-support-resources/703712-non-sponsor-soliciting-policy Edfirebird68 Southern Members 0 08-09-2015 02:52 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:30 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: