Hijack Ads while Browsing via Mobile? Report Details Here! - LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion



User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

Hijack Ads while Browsing via Mobile? Report Details Here!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-05-2016, 02:51 AM   #1
LS1Tech Administrator
Thread Starter
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,917
Exclamation Hijack Ads while Browsing via Mobile? Report Details Here!

If you are experiencing rogue hijacker ads while browsing, please report details (such as a screen shot of said ad, details of your mobile device and browser) of the ads here. This will help the IB tech team to expedite the investigation and blocking of such ads and their providers.

I've attached links to related previous threads below for reference purposes. Those threads have been locked so that additional reports can be centralized in this single thread for easier review.

We want to keep this thread focused and on task, so please only use this thread for reporting related ads - not other site issues.

Thanks,
-Admin.

https://ls1tech.com/forums/user-supp...ijack-ads.html

https://ls1tech.com/forums/user-supp...ad-mobile.html

https://ls1tech.com/forums/user-supp...acker-ads.html
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2016, 10:07 AM   #2
Restricted User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Ohio
Posts: 4,582
Default

Is it possible that the hijack Ad is hidden inside one of the mobile banner ads?
I'm not sure how they have it set up, but this would explain why they are having this same issue across several forums.

It might be worthwhile to note which ads were displaying on your screen when it was redirected. I'm not saying its the problem, but a pattern might emerge.
JoeNova is online now   Reply With Quote
Old 11-08-2016, 03:43 PM   #3
TECH Fanatic
 
98CayenneT/A's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: White Bear, Mn
Posts: 1,788
Default

I get these often when on desktop view on my droid turbo.

98CayenneT/A is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2016, 03:56 PM   #4
Launching!
 
Dimeomboost's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Emory Texas currently
Posts: 241
Default

this is exactly what i get when on my phone sometimes i cant access the site for a whole day sometimes it goes a couple days without doing anything at all sorry not much help but its always feee spin the wheel bullshit and walmart gifcard
Dimeomboost is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2016, 05:42 PM   #5
TECH Fanatic
 
98CayenneT/A's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: White Bear, Mn
Posts: 1,788
Default

Just got these today



98CayenneT/A is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2016, 12:14 AM   #6
On The Tree
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 127
Default


severancej is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2016, 12:23 PM   #7
The Scammer Hammer
iTrader: (49)
 
dr_whigham's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lafayette, LA
Posts: 6,301
Default





dr_whigham is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2016, 01:16 PM   #8
The Scammer Hammer
iTrader: (49)
 
dr_whigham's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lafayette, LA
Posts: 6,301
Default

Seems to me the common denominator is "RewardsGet.com and FairyAffair.com"
dr_whigham is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2016, 07:17 PM   #9
The Scammer Hammer
iTrader: (49)
 
dr_whigham's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lafayette, LA
Posts: 6,301
Default

Again...


dr_whigham is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2016, 09:36 PM   #10
TECH Addict
iTrader: (64)
 
blk00ss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jasper, AL
Posts: 2,022
Default

Yup I'm getting them constantly on my iPhone. Freaking pitiful.
blk00ss is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2016, 01:12 PM   #11
TECH Fanatic
 
98CayenneT/A's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: White Bear, Mn
Posts: 1,788
Default

98CayenneT/A is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2016, 01:44 PM   #12
12 Second Club
iTrader: (3)
 
S8ER95Z's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: NC
Posts: 1,493
Default

Same here on iPhone. Was fairyaffair hijack.
S8ER95Z is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2016, 06:24 PM   #13
TECH Junkie
iTrader: (7)
 
HioSSilver's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Winchester, VA
Posts: 3,947
Default

I've been getting them to





I would love to see the people that does this hang.
HioSSilver is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2016, 10:45 PM   #14
TECH Fanatic
 
98CayenneT/A's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: White Bear, Mn
Posts: 1,788
Default

98CayenneT/A is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2016, 04:35 PM   #15
TECH Fanatic
 
98CayenneT/A's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: White Bear, Mn
Posts: 1,788
Default

98CayenneT/A is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2016, 08:50 PM   #16
TECH Enthusiast
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Florida
Posts: 706
Default

Happened 3 times in a row, gave up and closed tab.

Motorola Z Force
Attached Thumbnails
Hijack Ads while Browsing via Mobile?  Report Details Here!-screenshot_20161121-225154.png   Hijack Ads while Browsing via Mobile?  Report Details Here!-screenshot_20161121-225620.png  
Hi-Po is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2016, 05:51 PM   #17
TECH Enthusiast
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Florida
Posts: 706
Default

.......
Attached Thumbnails
Hijack Ads while Browsing via Mobile?  Report Details Here!-screenshot_20161126-184917.png  
Hi-Po is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2016, 10:43 AM   #18
TECH Enthusiast
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Florida
Posts: 706
Default

........
Attached Thumbnails
Hijack Ads while Browsing via Mobile?  Report Details Here!-screenshot_20161203-004701.png  
Hi-Po is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2016, 12:21 PM   #19
TECH Enthusiast
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Florida
Posts: 706
Default

Yea, it's no better than it was 16 weeks ago.
Attached Thumbnails
Hijack Ads while Browsing via Mobile?  Report Details Here!-screenshot_20161204-131951.png  
Hi-Po is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2016, 06:59 AM   #20
Restricted User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Ohio
Posts: 4,582
Default

I noticed that I only get these on my phone when viewing the full desktop site and not the mobile version.
JoeNova is online now   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale Forums - Posting Problems kpctoy Wheels & Tires 0 02-28-2017 08:01 AM
Engine builder question (last post was deleted for some reason ) fastoyzz General LSX Automobile Discussion 0 04-03-2016 08:33 PM
Introduction gtransmission Introductions & Greetings 0 12-29-2015 01:43 AM
http://ls1tech.com/forums/user-support-resources/703712-non-sponsor-soliciting-policy Edfirebird68 Southern Members 0 08-09-2015 02:52 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:55 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: