Cant See Photo Attactments - LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion



User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

Cant See Photo Attactments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-02-2017, 07:16 PM   #1
Launching!
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Modchevelle's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 235
Default Cant See Photo Attactments

I sometimes cant see photo attachments when someone adds pictures to a thread or in classifieds. Its random as I can see most pictures in classified but sometimes see a square image block
Modchevelle is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2017, 09:14 PM   #2
Launching!
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Modchevelle's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 235
Default

Nothing??
Modchevelle is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2017, 04:17 PM   #3
On The Tree
iTrader: (1)
 
kswLS1's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: N. Alabama
Posts: 149
Default

Mobile or computer? Mobile has known issues (app and browser). If on a computer, depends on your browser settings AND if the images were hosted on a site that has changed their policy (photo buck3t) or the image is no longer available at the host.
kswLS1 is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2017, 02:30 PM   #4
TECH Enthusiast
iTrader: (5)
 
Join Date: Nov 2001
Location: AZ
Posts: 696
Default

Yes lately I'm not seeing *most* of the pics. The ones on photobucket I can't get to show up even with all blocks/filters turned off (and why are so many using photobucket anyway?), and the rest are gone unless they're super recent. If I was a sponser and actually paying for this site, I'd be pissed. This is on a desktop computer by the way.
patSS/00 is online now   Reply With Quote
Old 07-25-2017, 02:59 PM   #5
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,919
Default

Quote:
Originally Posted by patSS/00 View Post
Yes lately I'm not seeing *most* of the pics. The ones on photobucket I can't get to show up even with all blocks/filters turned off (and why are so many using photobucket anyway?), and the rest are gone unless they're super recent. If I was a sponser and actually paying for this site, I'd be pissed. This is on a desktop computer by the way.
No point in being pissed at LS1Tech, the Photobucket issue has nothing to do with us. This was a change of service terms on Photobucket's part, and it affects all sites and users across the internet. Here's a discussion about it in our Lounge:

https://ls1tech.com/forums/racer-s-l...y-hosting.html
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Parts Classifieds search - Next page button missing? 777Shock777 User Support & Resources 4 01-07-2016 03:30 PM
Classified Prices xsessive User Support & Resources 4 08-27-2015 09:42 PM
ls4 classified section chauncey LS4 Performance 11 05-24-2011 03:12 PM
Change back the parts classifieds? pwrtrip75 User Support & Resources 200 01-29-2010 07:37 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: