4l60e limp mode help - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > Automatic Transmission
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Automatic Transmission
4L60E | 4L80E | TH350 | TH400 | TH2004R | Powerglide | Converters | Shift Kits
Sponsored by
PerformaBuilt Transmissions


4l60e limp mode help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-15-2012, 08:56 PM   #1
TECH Addict
 
Cam72aro's Avatar
 
Trader Rating: 28
Join Date: Feb 2006
Location: Sugar Land, Tx
Posts: 2,144
Default 4l60e limp mode help

I did a transgo hd2 shiftkit for a friend in his 4.3 s10 blazer extreme today. It shifts great everything is good. It will go into limp mode randomly then you can let it sit for 5 minutes then its fine. We drove it like 40 miles and its did great, then went into limp mode then let it sit then its fine. No codes stored, what could cause this? If it was something with the shift kit then it would be all the time not randomly, right? Please help, Josh
__________________
02 T/A 408 l92 heads, nw 102mm. strange 12 bolt, 4l80built by www.northtexasconverter.com , circle d 3600 gt91 turbo eboost2 coolingmist methanol FIC2000 Injectors, dual walbro 450's
23psi
Tuning and boosting.
Cam72aro is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2012, 08:56 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Tags
102mm, 2006, 43, 4l60, 4l60e, 92, blazer, kit, limp, mode, nw, ofshift, pic, rep, s10


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 

All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details