FAST install problem? - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > WELCOME TO LS1TECH > General LSX Automobile Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


General LSX Automobile Discussion
Non-technical LSX related topics.
Sponsored by
Stainless Headers
Click Here


FAST install problem?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-24-2008, 09:37 AM   #1
TECH Enthusiast
 
Martin HD-28's Avatar
 
Trader Rating: 16
Join Date: May 2006
Location: E'town Kentucky
Posts: 684
Default FAST install problem?

Hey guys, I installed my new 92/92 combo last night. There's a vacuum line in the rear of the compartment that doesn't seem to go anywhere on the 92 intake. Anybody got any ideas?
__________________
Outlaw Torn

2002 Black 6-spd Camaro SS. 448rwhp/402rtq..... AFR 205's milled, SI6 Speed inc. cam, FAST 92/92 intake/throttle body, SFC's, STB, BMR adj tq arm, LCA's, 32mm Sway bar, MGW short shifter, 4.10's, Textralia OZ700 Z-Grip Clutch, SLP U/D pulley, Kooks Longtubes, 42# injectors, K&N cold air pac, Everything Speed inc. installed and tuned.
Martin HD-28 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2008, 02:31 PM   #2
On The Tree
 
71velle's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Apr 2007
Posts: 117
Default

can you take a picture of the line i might be able to help i just put my 92/92 on but my motors out of the car
71velle is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2008, 05:07 PM   #3
TECH Enthusiast
 
Martin HD-28's Avatar
 
Trader Rating: 16
Join Date: May 2006
Location: E'town Kentucky
Posts: 684
Default

Actually I can't, there's one from the drivers side that has 2 nozzles on it but only one line coming from it that goes to the rear of the intake, the other nozzle has nothing on it?. There's also one from the passenger side, just a single line, does this one plug into the one that physically goes to the intake? Do you have pics of the rear installed intake? Any help would be greatly appreciated!!
__________________
Outlaw Torn

2002 Black 6-spd Camaro SS. 448rwhp/402rtq..... AFR 205's milled, SI6 Speed inc. cam, FAST 92/92 intake/throttle body, SFC's, STB, BMR adj tq arm, LCA's, 32mm Sway bar, MGW short shifter, 4.10's, Textralia OZ700 Z-Grip Clutch, SLP U/D pulley, Kooks Longtubes, 42# injectors, K&N cold air pac, Everything Speed inc. installed and tuned.
Martin HD-28 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2008, 08:04 PM   #4
Teching In
 
pmj341's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: May 2008
Location: Sebring, Fl
Posts: 23
Default

I just installed a Fast 92 on my LS2 vette, the vac line at the right rear should be the MAP sensor on LS1 motors, it is not used on the LS2
Phil
pmj341 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2008, 08:49 PM   #5
Teching In
 
MYHAWKROCKS's Avatar
 
Trader Rating: 6
Join Date: Dec 2007
Location: Raleigh, North Carolina
Posts: 45
Default

Yea there are only 2 vac ports on back of manifold. Larger one for brake booster and the smaller one on opposite side for AIR injection valve, I think thats what the smaller on is for...
MYHAWKROCKS is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2008, 08:49 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 

All times are GMT -5. The time now is 05:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details