Go Back   LS1TECH > WELCOME TO LS1TECH > New LS1 Owners - Newbie Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

New LS1 Owners - Newbie Tech
Basic Technical Questions & Advice
Sponsored by
Improved Racing

Trouble starting every once in a while

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-21-2012, 03:39 PM   #1
Teching In
 
Trader Rating: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 13
Default Trouble starting every once in a while

I have a 2002 camaro z28 m6, and once in a while it won't start I have taken it to the dealership and they can't find anything, when it doesn't start I can go under the hood and switch the starter and ignition relays and it will normally fire up. The relays aren't bad because I had them tested.

Other times if that doesn't work I can rock the car and it starts. I can't seem to find the problem if anyone has had a problem like this before, can u give me any advice? I think that it can possibly be the security system acting up but I am not a 100% sure.

Any input would be good thanks.
Briguy91 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 03:39 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Tags
2002, awhile, camaro, car, engine, hard, ls1, start, starting, tech, time, trouble


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 04:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details