Go Back   LS1TECH > WELCOME TO LS1TECH > User Support & Resources > Signature Testing & Design
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Signature Testing & Design Test your sigs here!

Can't get my sig to work

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-24-2011, 10:29 PM   #1
12 Second Club
 
The Sad's Avatar
 
Trader Rating: 8
Join Date: Feb 2004
Posts: 578
Default Can't get my sig to work

I read about uploading and clicking "Insert Signature Picture" I try this but I get an error saying: You have included 2 images in your message. You are limited to using 1 images so please go back and correct the problem and then continue again.

Help pls
__________________
The SS looks like it could kick your ***, the WS6 looks like it's coming over to do it!

99 Trans Am WS6 - a few mods
06 Raptor 700
06 R1
The Sad is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 10:29 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details