Testing sig... - LS1TECH



Signature Testing & Design Test your sigs here!

Testing sig...

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-18-2012, 09:25 AM   #1
Staging Lane
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Earnhardt's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Rochester, NY
Posts: 85
Default Testing sig...

Lets see if the image tags work now...

Hmm... Only way I could get it to work was to upload the image to the forum. Couldn't use the [img] and [/img] codes for off-site linking. Weird, but this works.

Last edited by Earnhardt; 04-18-2012 at 09:33 AM.
Earnhardt is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2012, 03:41 PM   #2
Staging Lane
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 75
Default

testin
cartel is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2012, 12:24 AM   #3
Staging Lane
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 75
Default

------
cartel is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2012, 01:48 PM   #4
Staging Lane
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 75
Default

image not showing///
cartel is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nicest CRC C5 Ive Ever Seen C5natie Western Members 8 10-22-2012 11:28 PM
boosting the g8 parish8 Pontiac G8 2008-09 & Chevrolet SS 2014+ 95 09-21-2009 05:22 PM
another gem at work mrr23 Florida Members 18 09-11-2009 10:42 PM
New Pics and Wax 99SeanWS6 Appearance & Detailing 5 05-27-2004 03:44 PM
"IMAGE" tag not working Mr. B User Support & Resources 1 04-26-2003 05:19 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:45 PM.