Only 3rd tail light lights up!! - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > Stereo & Electronics
Log In 

Stereo & Electronics Audio Components | Radars | Alarms

Only 3rd tail light lights up!!

Thread Tools Search this Thread
Old 12-13-2007, 08:09 PM   #1
SSickLS1's Avatar
Trader Rating: 2
Join Date: Jul 2006
Location: Odessa Tx. "oilfeild country"
Posts: 238
Default Only 3rd tail light lights up!!

Got an 01' T/A that just got H/C and when we brought it home off of the dyno the brake lights wont brighten when you press the pedal. Only the 3rd brake light lights up, . anyone had this crap?
00' SS Camaro M6 bright rally red - traded
99' TA a4 medium blue metallic - traded 12.8@105
06' 300C SRT8 - Cam'd and twinscrewed
553hp 596tq at TES Performance - 11.9@117
SSickLS1 is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2007, 07:19 PM   #2
12 Second Club
Redbird1993x's Avatar
Trader Rating: 0
Join Date: Apr 2007
Location: Richmond, KY
Posts: 34

I did yes. When I got my 93 only the 3rd lite in the wing would work. This car also had an alternator problem and signs of a high powered stereo( a #8 Hotwire coming in from the battery). So it may have had some electrical problems. Anyway, I took the tailights out and found that all the ground connections were open. It looked like a solder joint had melted and dissappeared but then the plastic socket showed no signs of heat. I took a solid #18 guage wire and stuck it in the end of the socket so that the lamp would contact it when plugged in and connected these four wires to a good ground and they all worked . It was very weird.
93 T/A
99 Z28
Redbird1993x is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT -5. The time now is 08:43 AM.