Go Back   LS1TECH > REGIONAL FORUMS > Western Members
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Western Members CA, AZ, NV, UT, CO, NM, HI

"Reverse" lights ONLY! not working..??

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-29-2012, 08:38 PM   #1
On The Tree
Garage is empty, add now
 
09camarossls2's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jun 2007
Location: San Fernando
Posts: 103
Default "Reverse" lights ONLY! not working..??

Both reverse tail's dont work..

I check for any blown fuses on the fuse box inside and out.. and nothing

Then B 4 i bought new ones i check the current reverse bulbs on "both" sides of the tails by swaping them arround on the brake socket's.. and bulbs do function..

I check for power on the socket/wires and am NOT getting any power..

Now.. everything on the car seems to be working just fine turn signals,dome map lights,gauges,DLR, ECT..

EXCEPT for the reverse sockets/ligh bulbs

Sockets are really clean both.. even that wouldnt explain BOTH sides going out uuhhmmm....



Can it be my reverse switch by the tranny..??
I have a 99 camaro M6

Any1 had this problem or any good advice..?? Thanks!
__________________
Quote:
Originally Posted by djsanchez2 View Post
"spending money i don't have, to buy parts i don't need, to impress people i don't know!" - grumpy jenkins
.
1999 CAMARO SS SLP #1452
|M6| CME with Borla Xr1 |Pacesetters LT's with ORY| F.A.S.T. 102 Intake M.|ZR1's Wheels |35th Anniv. Interior |

Last edited by 09camarossls2; 03-29-2012 at 08:56 PM..
09camarossls2 is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2012, 01:35 AM   #2
TECH Enthusiast
2002 Pontiac Trans Am
My Garage
 
mannyman84's Avatar
 
Trader Rating: 2
Join Date: May 2007
Location: Hawthorne CA
Posts: 568
Default

Could be the reverse switch. Or a cut wire
__________________

-02 ws6 tuned @CMS pretty quick I guess.
-1990 GTA trans am 1 of 884
Modern Muscle CC


Quote:
98% of all fords are still out on the road today, the other 2% made it back home.
mannyman84 is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2012, 12:35 PM   #3
TECH Junkie
2002 Chevrolet Camaro
 
ROCNDAV's Avatar
 
Trader Rating: 95
Join Date: Mar 2004
Location: Pasadena, CA
Posts: 3,698
Send a message via AIM to ROCNDAV Send a message via MSN to ROCNDAV Send a message via Yahoo to ROCNDAV
Default

Here's a schematic to help you out
Attached Thumbnails
"Reverse" lights  ONLY!  not working..??-backuplights99camaro.jpg  
__________________
2002 SS Convertible -#2742 UMI SFC, LCA & C5 Brakes
ROCNDAV is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2012, 12:35 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Camaro guy needs firebird guys help! 97camaroguy Pontiac Firebird 1967-2002 6 04-09-2014 11:32 AM
Led tailight bulb problem kyle1087 Pontiac Firebird 1967-2002 2 03-02-2014 03:37 AM
Driver Side Blinker Problem NEED HELP NOW! 97camaroguy Chevrolet Camaro 1967-2002 16 08-23-2013 06:04 AM
"Reverse" lights not working.. Any1 had this problem?? 09camarossls2 Appearance & Detailing 2 03-29-2012 10:27 PM
Help....car won't start....or even crank 99WS6TA General Maintenance & Repairs 8 10-03-2011 11:23 PM


Tags
1999, 2002, 2004, back, camaro, fuse, light, lights, reason, recerse, reverse, silverado, trans, turning, work, working


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 09:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - JOBS
Emails & Contact Details