Passenger Window Connection issues - LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion



General Maintenance & Repairs Leaks | Squeaks | Clunks | Rattles | Grinds

Passenger Window Connection issues

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-11-2007, 05:29 PM   #1
Launching!
Thread Starter
iTrader: (7)
 
Join Date: Oct 2005
Location: San Diego, CA
Posts: 208
Default Passenger Window Connection issues

I'm sick and tired of taking the god damn door panel off. Basically, the previous owner of my trans am replaced the passenger side motor about 3 months ago and about a week ago the window was stuck down. I fixed it, realizing that it was the plug that plugs into the window motor was not making good contact. Well low and behold not even a day later, the window is now stuck up. So today, I pulled the panel off again and taped up the plug so it made contact and wont move. Well now agian, after I washed my car not even an hour later, the window wont do anything. I believe the motor is an Autozone replacement. When it makes contact, the window goes up and down real quick. How should I go about fixing this? Thanks!
bluestrat is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2007, 08:37 AM   #2
TECH Regular
iTrader: (5)
 
FLA02TA's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Sarasota, FL
Posts: 495
Default

Get AutoTrix wiring kit so you can route it to the battery. They are a sponsor here.
FLA02TA is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:34 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: