Launching with PY3600E ? - LS1TECH

Log In 


Launching with PY3600E ?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-16-2005, 02:44 PM   #1
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (13)
 
Blown SS's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: J'ville, NC
Posts: 334
Default Launching with PY3600E ?

Need some help , my first outing at the track since the 4l60e swap . Trying to footbrake it to build boost results in front tires being pushed through the lights = no boost at lights . I though the stall would get the rpm's a little higher than it does ? Should I try a little lower rpm launch ? Best 60' is a 1.69 (stock suspension , 26/10.5/16 ET streets) Thanks
Blown SS is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2005, 06:58 PM   #2
10 Second Club
iTrader: (6)
 
Join Date: Oct 2003
Location: eastern north carolina
Posts: 715
Default

trail and error dog give a try at low rpm next outing
silverZ98 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2005, 07:07 PM   #3
TECH Resident
iTrader: (4)
 
KraZy's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Jacksonville NC
Posts: 783
Default



Foot on brake, other on gas
KraZy is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 07:01 AM   #4
9 Second Club
iTrader: (37)
 
cablebandit's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Mableton, Ga
Posts: 7,911
Default

you need a 2 step.
cablebandit is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 08:52 PM   #5
10 Second Club
Thread Starter
iTrader: (13)
 
Blown SS's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: J'ville, NC
Posts: 334
Default

Thanks
Blown SS is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:04 PM.