97 Camaro Racetronix fuel pump issue? - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > LS1-LS2-LS3-LS6-LS7 PERFORMANCE > Fueling & Injection
Log In 
Search


Fueling & Injection
Fuel Pumps | Injectors | Rails | Regulators | Tanks


97 Camaro Racetronix fuel pump issue?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-05-2012, 01:21 PM   #1
On The Tree
 
IDriveChevy's Avatar
 
Trader Rating: 3
Join Date: Jul 2010
Location: Pasadena, Maryland
Posts: 158
Default 97 Camaro Racetronix fuel pump issue?

I've been having issues with my racetronix fuel pump that I installed with my v6->lt1 swap. What happens is that I turn the key and the pump doesn't prime. I originally thought it was the relay, so I replaced that and it sort of fixed the issue, but when I took it for the first test drive the pump cut out and left me stranded. It started up fine last night and today, but cut out after driving for about 2 mins. I believe this has something to do with the new BCM I put in (because mine was going bad). Note the cars VATS is bypassed with a resistor, so could it be a VATS issue. Does anyone have an idea of what my problem is? I have a bunch of voltage readouts from different places if they could be of use to someone.
__________________
1993 Camaro *LT1 SWAP* w/ bolt-ons.
Best 1/4 mile: 12.77@104.61
1.66 60'
IDriveChevy is offline   Reply With Quote
Reply


Tags
97, camaro, fuel, issues, ls1tech, lt1, problems, pump, racetronix, system


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 

All times are GMT -5. The time now is 05:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC2
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details