Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > General Maintenance & Repairs
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register iTraderTimeslips Photos Members Search Today's Posts Mark Forums Read Used CarsVendor Directory
Search

General Maintenance & Repairs
Leaks | Squeaks | Clunks | Rattles | Grinds
Sponsored by
Gearstar Performance Transmissions

Welcome to LS1Tech.com!
Welcome to LS1Tech.com.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join LS1Tech.com today!


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-01-2011, 10:31 AM   #1
TECH Regular
Garage is empty, add now
 
Tuffguy610's Avatar
 
Trader Rating: 2
Join Date: Jul 2005
Location: Broomall, PA
Posts: 424
Send a message via AIM to Tuffguy610
Default Horn intermittently stops working

Hey all,
I need to get my car inspected and thus I need a working horn. The problem I am having is that my horn randomly does not work, but it then it will be fine just a few minutes later. When it works, it is loud and clear just as it should be. Steering wheel position does not seem to have a direct correlation to this problem. I figured I'd ask on here if there are any weak links in the horn circuit I could check prior to inspection, because as luck will have it the horn won't work when I take it in the shop. Any advice is greatly appreciated thanks.
__________________
2000 NBM Z51 Corvette - 6 Speed - Full exhaust, LS6 intake, Bolt-Ons - Dyno Tune - 350 RWHP & 360 RWTQ
2005 Scion xA - 1.5L 1NZ-FE, 5 Speed Manual, Synthetic Fluids, 35MPG
Tuffguy610 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2011, 10:45 AM   #2
10 Second Club
Garage is empty, add now
 
djfury05's Avatar
 
Trader Rating: 30
Join Date: Jan 2008
Location: Beaufort, SC
Posts: 3,392
Default

check the grounds near the air lid base.. I remember removing one of those and wondering why my horn didn't work.. hooked it back up and wala.. maybe it needs a cleaning up or something
__________________
C7Z on the horizon..
djfury05 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2011, 08:46 AM   #3
TECH Regular
Garage is empty, add now
 
Tuffguy610's Avatar
 
Trader Rating: 2
Join Date: Jul 2005
Location: Broomall, PA
Posts: 424
Send a message via AIM to Tuffguy610
Default

Thanks, that sounds like a good idea I'll check it prior to inspection.
Tuffguy610 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2011, 08:46 AM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply

Tags
1999, 2000, car, corvette, crv, horn, intermitantly, intermittently, ls1, radomly, stop, stops, wont, work, working


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.2
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - JOBS
Emails & Contact Details