Go Back   LS1TECH > REGIONAL FORUMS > Northwest Members
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Northwest Members WA, OR, ID, MT, WY, SD, ND

Good diagnostic place?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-13-2006, 08:09 PM   #1
On The Tree
 
93ZM6's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Dec 2004
Posts: 191
Default Good diagnostic place?

Hey guys i dont get on here much to post i am so busy with my life but i just put in my new engine in my 93 camaro and its got a few problems.....

First off it misfires and is running really rich, i changed the spark plugs and wires triples checked every connection everything is good on that, and it shouldent be the opti because i bought a dynaspark and they are suppose to test everyone before they send them out so i pray it isnt that. What else can cause a mis fire or the car to run rich? it may not be misfiring maybe just hesitating from running too rich?

Second my speedo and my temperature gauge do not work but all my other gauges work which is weird....these are probably the 2 most important ones i want working haha so what can cause this? Could it be a problem with the tune? If the temp gauge isnt working right can this cause the car to run rich because the computer thinks its running cold all the time?

The engine is golens 383 400 hp package its on there websight if you need the specs, it was also tuned by them i think they go through moates for tuning. Thanks, i know this thing is so close to running right but i just cant figure out the problem i know its got more power in her since its running so rich.

I need a good place to take the car to have it diagnosted but i dont trust alot of people The car is obd1 also, so it uses a prom chip, and i dont know if its harder to diagnose with that?
93ZM6 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2006, 08:11 PM   #2
10 Second Club
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jul 2005
Posts: 702
Default

Do you have any codes? Is the SES light on?
__________________
.
NWDragRacer is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2006, 08:19 PM   #3
On The Tree
 
93ZM6's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Dec 2004
Posts: 191
Default

I havent scanned for codes, but no the ses light doesnt come on.
93ZM6 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2006, 09:52 PM   #4
On The Tree
 
01T-TopToy's Avatar
 
Trader Rating: 5
Join Date: Nov 2005
Location: Portland OR
Posts: 165
Default

Depends on how far you want to take it, Blood Enterprises is a reliable, experienced shop, but they are down in the Renton area, worth the trip IMO. They are a bit pricey, but they do what they say they are gonna, when they said they would, and are very interested in your needs etc and are communicative. All plus points in my book.
__________________
Originally posted by Rubber Duck
"The rule of thumb is if a guy says he's on nuts, he's really on the jug, and if a guy says he's on the jug, he's spraying twice what he's admitting. It's all part of the game."
01T-TopToy is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2006, 09:52 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details